POSNI GULAŠ OD SOJE Poćiće vam voda na usta, pa nećete ni da primetite da nedostaje meso
Fenomenalan posni obrok dugo će vas držati sitim.
![posni gulaš od soje](/data/images/2024-06-07/90016_shutterstock-2445199991_f.jpg?timestamp=1717711200)
Potrebno je:
- 300 g sojinih komadića
- 2 glavice luka
- 2,3 šargarepe
- malo celera
- malo bele zeleni
- začin za gulaš
- 2,3 krompira
Priprema:
Očistite povrće pa ga izblendajte, i prodinstajte na melo ulja. Sojine komadiće potopite u toplu vodu pa nakon nekoliko minuta. Posle nekoliko minuta kad malo popuste, dodajte u povrće. Onda smanjite vatru, sipajte malo vode i začinite. Dinstajte na laganoj vatri, pa dodajte krompir sečen na kockice. Posle 20 minuta kockice soje će da budu vazdušaste i mekane. Dodajte posnu smešu za gulaš. Zatim, kuvajte 2 do 3 minuta, pa isključite i ostavite na ringli da se prohladi. Vaš posni gulaš je gotov, služite ga toplog uz prilog po želji! Bon appetit!
![posna švarcvald torta](/data/images/2024-07-01/92599_shutterstock-2034879827_f.jpg)
POSNA ŠVARCVALD TORTA BOLJA OD MRSNE Očaravajuća poslastica sa višnjama i čokoladom, po receptu bez mane
Ako volite višnje i čokoladu, ovu poslasticu ćete obožavati.
![rolat sa džemom od kajsija](/data/images/2024-07-01/92590_rolat-sa-dzemom-od-kajsija_f.jpg)
FENOMENALNI ROLAT SA DŽEMOM OD KAJSIJA Aromatični desert od kog zamiriše cela kuća, za pravo uživanje
Desert za obične dane kada vam se jede nešto slatko, ali i svečanu i slavsku trpezu.
![lukovača](/data/images/2024-07-01/92582_lukovaca_f.jpg)
LUKOVAČA Posno jelo koje obara s nogu, aromatično i slasno, prste da poližete
Fenomenalne pogače sa lukom oduševiće i one izbirljive.
![kokice](/data/images/2024-07-02/92658_shutterstock-2368676253_f.jpg)
NAJBOLJE I NAJBRŽE KOKICE IZ ŠERPE Trikovi koji provereno rade, biće hrskave i slasne
Saveti za najukusnije kokice koje možete da napravite za lepo veče sa prijateljima.
![domaći sir](/data/images/2024-07-01/92586_shutterstock-672341266_f.jpg)
DOMAĆI SIR BOLJI OD KUPOVNOG Napravi se brzo i lako, a ukućani će stajati u redu za još
Nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)