VERIN KOLAČ SA VIŠNJAMA Uspeće i potpunim početnicima, a popravlja dan u trenu
Neodoljivi desert pravi se brzo i lako, a smaže se u trenu.
Potrebno je
- 300-400 g višanja
- 4 jaja
- 10 kašika šećera
- 16 kašika jogurta
- 16 kašika brašna
- 14 kašika ulja
- 1 prašak za pecivo
- šećer u prahu za posipanje
Priprema:
Umutite cela jaja sa šećerom, dodajte jogurt, ulje i brašno pomešano sa praškom za pecivo. Masu sipajte u podmazan i brašnom posut pleh, i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni 10 minuta. Izvadite, rasporedite očišćene i oceđene višnje i vratite u rernu. Pecite još 20 minuta. Čačkalicom proverite da li je kolač unutra pečen. Gotov hladan kolač pospite šećerom u prahu.
Možda vas zanima:
MIRKOV BRZI KOLAČ SA VIŠNJAMA Recept autora stranice "miretova kuhinja" raj za nepca
Napravite ovaj voćni desert po receptu Mirka Končara iz Beograda
BRZI KOLAČ SA VIŠNJAMA Uspeće i potpunim početnicima, a poći će vam voda na usta koliko je ukusan
Fenomenalan i sočan, nema ko vam neće tražiti parče više.
ČOKO KOCKE Iskoristite bajati hleb i napravite fenomenalan desert, za samo pola sata
Savršeni slatko kiselkasti spoj čokolade, keksa i višanja, u desertu za pamćenje.
KOLAČ SA VIŠNJAMA BOLJI OD KLASIČNOG Fenomenalan desert koji miriše na nedelju
Slatkiš za sva vremena i prilike.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)