BRZI KOLAČ SA TREŠNJAMA Sočni desert koji se ne odbija, za pravo zadovoljstvo
Sočan i ukusan, a mekan kao duša.

Potrebno je
Možda vas zanima:

BEJLIS ČIZKEJK Kremasti desert punog ukusa, idealan za svečanu trpezu
Ako volite klasičan čizkejk, ovaj sa likerom ćete obožavati.

ŠVARCVALD KOLAČ Raskošni desert sa višnjama kao osmišljen za uskršnju trpezu
Mirisan i neodoljiv desert, gosti će biti oduševljeni.

ŽUTI KOLAČ SA VIŠNJAMA Starinski desert iz bakine kuhinje koji budi nostalgiju
Pravi se brzo i lako, a nema ko ga ne voli.

NJUJORŠKI ČIZKEJK Kremast i lagan desert topi se u ustima
Sočan i sladak, ovakav do sada niste jeli.
- 200 ml jogurta
- 2 jaja
- pola čaše šećera
- pola čaše ulja
- 2 čaše oštrog brašna
- 2 kašičice praška za pecivo
Dodatno
- 250 g trešanja
Priprema
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Pleh obložite papirom za pečenje. Brašno pomešajte sa praškom za pecivo, pa prosejte u posudu. Zasebno pomešajte jaja i šečer, pa mutite 5 minuta, dok ne dobijete gustu, svetložutu smesu. Postepeno dodajte ulje pa mutite na najslabijoj brzini. Sipajte jogurt u posudu pa sjedinite mikserom. Dodajte prosejano brašno sa praškom za pecivo. Na kraju, dodajte očišćene trešnje pa sve sjedinite. Izlijte smesu u pleh. Pecite oko 30 do 40 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Izvadite i ostavite da se prohladi. Pospite kolač sa trešnjama šećerom u prahu. Bon appetit!

OPERA TORTA Klasik francuskog poslastičarstva u simfoniji različitih slatkih ukusa
Svečana i raskošna, gosti će biti oduševljeni.

ESTERHAZI TORTA Poslastica dostojna kraljeva, neprevaziđenog ukusa, za sve svečane prilike
Očaravajuća i svečana, nema ko vam neće tražiti dodatak.

NEODOLJIVI NJUJORŠKI ČIZKEJK Mekan kao duša, a topi se u ustima, savršen za sve bitne događaje
Sočni desert nestaće sa stola odmah.

NEODOLJIVI MAFINI SA LIMUNOM Osvežavajući slatkiš u savršenom slatko-kiselkastom spoju ukusa
Prave se lako, a osvajaju ukusom.

TIRAMISU KUGLICE Savršeni spoj sitnih kolača i čuvenog italijanskog deserta, za sve svečane prilike
Mekane i sočne, nestaće sa stola odmah.
Komentari (0)