OVSENO MLEKO ZA 100 DINARA Savršena zamena za dane posta i one alergične na laktozu
Posno mleko možete da sipate u kaše, šejkove, kafe.
Potrebno je
- 500 g ovsenih pahuljica
- 5,5 l vode
- 3-4 kašike šećera
- 10 g vanilin šećera
Priprema
U vodi potopite ovsene pahuljice, pa ostavite preko noći. Onda prebacite u blender, dodajte vodu i šećere, i izblendajte. Tečnost procedite kroz gazu. Preručite ovseno mleko u sterilisane flaše. Prijatno!
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
ĆEVAPI IZ RERNE OSVAJAJU NA PRVI ZALOGAJ Svi pitaju u čemu je tajna, bolji su od roštiljskih!
Ćevapi iz rerne toliko su sočni i mirisni da ćete zaboraviti na roštilj!
OVAKO TURCI PRAVE FAŠIRANE ŠNICLE Ne stavljaju ni jaja ni prezle, a toliko su sočne da ćete ih obožavati
Kada ih jednom budete probali, stalno ćete ih ovako praviti
Komentari (0)