SKUVAJTE OVAKO GRAŠAK I BIĆETE ODUŠEVLJENI Ovi sastojci će dati popuno novi šmek
Ako i vi kuvate grašak na tradicionalni način, možda je vreme da probate potpuno novi.
Iako priprema graška deluje prilično jednostavna to nije uvek tako.
Ako želite da uživate u ukusnom i zdravom obroku primenite način kuvanja, po savetu nutricionista.
Puter i šećer
Malo putera otopite u zagrejanom tiganju, pa dodajte zamrznuti grašak i poklopite. Ostavite da se polako dinsta, na tihoj vatri. Umešajte i kašiku šećera, za još bolji ukus. Posle 10 ak minuta, dodajte beli luk i mirođiju. Ovako, hranljive materije koje se inače gube brzim kuvanjem, u ključaloj vodi, ostaju.
Možda vas zanima:
BAKIN GRAŠAK BUDI USPOMENE IZ DETINJSTVA Kuvano jelo "na kašiku " na kome su odrasle greneracije
Sočno jelo držaće vas dugo sitim.
MOŽE BITI I POSNO I MRSNO Zeleni rolat će ukrasiti svaki tanjir s predjelom
Grašak mu daje poseban šmek.
PREDAH OD JAKE HRANE Posle praznika, potreban je baš ovaj obrok na kašiku
Nećete mu odoleti.
POTAŽ KOJI SVIMA USPEVA Zeleno čudo u tanjiru može svako napraviti
Jelo na kašiku koje će se svima dopasti.
SUVA PITA SA ORASIMA Po 1 stvari se razlikuje od baklave, a podjednako ukusna i izdašna
Neodoljiv desert pogodan za obične dane kada vam se jede nešto slatko, ali i svečane prilike.
RIŽOTO SA PEČURKAMA Držaće vas dugo sitim, a pojede se u slast
Kremasti rižoto oduševiće i one izbirljive.
AKO ŽELITE DA FAŠIRANE ŠNICLE BUDU SOČNE NEMOJTE DA RADITE OVO Ovako prave turski kuvari, a uvek ispadnu neodoljive
Primenite ove jednostavne trikove turskih kuvara i uživajte u savršenom ručku.
ČORBA OD SOČIVA Sočno jelo koje će vas dugo držati sitim, a govori 1000 jezika
Okrepiće vam organizam u trenu, a nećete biti gladni satima.
KAKO DA HLEB BUDE SVEŽ DANIMA Primenite neki od ovih 5 trikova i biće mekan kao pamuk
Ako hleb već sutra postane tvrd, primenite neki od navedenih trikova, biće kao tek kupljen.
Komentari (0)