SKUVAJTE OVAKO GRAŠAK I BIĆETE ODUŠEVLJENI Ovi sastojci će dati popuno novi šmek
Ako i vi kuvate grašak na tradicionalni način, možda je vreme da probate potpuno novi.

Iako priprema graška deluje prilično jednostavna to nije uvek tako.
Možda vas zanima:

GRAŠAK SA PILETINOM ZA POČETNIKE Ručak koji se pamti ukusa koji priča priče
Najbolje služite uz pavlaku.

ZGUSNITE GRAŠAK BEZ ZAPRŠKE Namirnica koju ima svaka domaćica, a nije soda bikarbona
Zgusnite grašak brzo i lako.

ZGUSNITE GRAŠAK BEZ ZAPRŠKE Treba vam samo 1 namirnica koju ima svaka domaćica
Dodajte ovu namirnicu i grašak će se zgusnuti očas posla.

NAPRAVITE GRAŠAK OVAKO I BIĆE PREUKUSAN Ispašće hrskav i sočan umesto žilav, a evo u čemu je caka
Primenite jednostavne trikove iskusnih domaćica i uživajte u fenomenalnom ručku.
Ako želite da uživate u ukusnom i zdravom obroku primenite način kuvanja, po savetu nutricionista.
Puter i šećer
Malo putera otopite u zagrejanom tiganju, pa dodajte zamrznuti grašak i poklopite. Ostavite da se polako dinsta, na tihoj vatri. Umešajte i kašiku šećera, za još bolji ukus. Posle 10 ak minuta, dodajte beli luk i mirođiju. Ovako, hranljive materije koje se inače gube brzim kuvanjem, u ključaloj vodi, ostaju.

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.

SAVIJAČA SA BLITVOM I SIROM Sa domaćim hrskavim korama i sočnim nadevom, ukućani će je obožavati
Najbolje služite uz sir i jogurt.
Komentari (0)