VANILA TIRAMISU Još kremastiji i sočniji od originala, a zamirisaće cela kuća
Klasik na drugačiji način, za prave ljubitelje kafe i slatkiša.
Potrebno je
- 3 kesice pudinga od vanile
- 1 l mleka
- 500 ml slatke pavlake za šlag
- 400 g svežeg sira
- 1 kesica vanilinog šećera
- 6 kašika šećera
- 1 veliko pakovanje piškota
- 3 dcl mleka za kapućino
- 1 kesica kapućina
- 40 g čokolade
Priprema
Skuvajte pudinge u litri mleka, pa ostavite sa strane da se prohlade. Zasebno umutite šlag. U trećoj posudi umutite sir sa šećerima. Šlag i smesu sa sirom dodajte u prohlađeni puding pa sve umutite. Skuvajte kafu, pa u nju umačite piškote. Dno kalupa obložite piškotama. Preko njih rasporedite 2/3 kreme. Poređajte piškote umočene u kapućino. Premažite odozgo ostatak kreme. Pospite tiramisu rendanom čokoladom. Bon appetit!
Možda vas zanima:
TIRAMISU SA JAGODAMA Italijanski desert mekan kao pamuk, savršen uz šoljicu kafe
Čuveni italijanski desert sa piškotama i kafom možete da napravite sa različitim sastojcima.
VANILA TIRAMISU Klasik bez premca sa drugačijim sastojcima, otopićete se od miline
Fenomenalan i sladak, prste da poližete.
TIRAMISU U ČAŠI ZA PRAVO ZADOVOLJSTVO Gotov za 15 minuta, a idealan za iznenadne goste
Neodoljivi kolač na malo drugaliji način, za sve ljubitelje kafe.
TIRAMISU Desert sa kafom za prave sladokusce, a pomera granice dobrog ukusa
Sočni desert raspametiće i one izbirljive.
KOKOS TORTA Mirisna poslastica koja uspeva svima, a budi sva čula
Ako volite kokos, ovu tortu ćete obožavati.
KNEDLE SA ČOKOLADOM Klasik na drugačiji način koji će obožavati i najmlađi
Slatke i drugačije, nema ko vam neće tražiti recept.
TART SA ŠLJIVAMA Mirisni voćni kolač od kog će vam poći voda na usta, za sve važne događaje
Sočan i sladak, ukućani će stajati u redu za još.
POSNI ČIZKEJK Ni malo ne zaostaje za originalom, a kremast i neodoljiv
Mnogima omiljeni kolač možete da pravite i u dane posta.
VANILA TIRAMISU Još kremastiji i sočniji od originala, a zamirisaće cela kuća
Klasik na drugačiji način, za prave ljubitelje kafe i slatkiša.
Komentari (0)