RAFAELO TIRAMISU MEKAN KAO DUŠA Miriše na kokos i more, a nestane sa stola u trenu
Ako volite klasičan tiramisu, ovaj sa kokosom ćete da obožavate.
Potrebno je
- 4 kutije piškota
- 500 g maskarpone sira
- 250 ml mlečne slatke pavlake (može i biljna)
- 1 kašičica instant kafe
- 250 ml mleka
- kokos bombice
- 150 g kokosa
Priprema:
Toplo mleko pomešajte sa kafom. Zasebno umutite slatku pavlaku. Dodajte joj umućeni maskarpone sir i lagano sjedinite, pa dodajte i kokos. Dobro promešajte, pa u kalup poređajte piškote umočene u kafu, sipajte fil, piškote i tako dok ne utrošite sve sastojke. Poslednji red treba da bude fil. Dekorišite tiramisu kokos bombicama i pospite kokosom.
Možda vas zanima:
DONOSIMO VAM ORIGINALNI RECEPT ZA TIRAMISU Zbog njega i komšije dolaze nepozvane
Kremast i sladak, bićete oduševljeni.
DONOSIMO VAM ORIGINALNI RECEPT ZA TIRAMISU Svakim zalogajem donosi duh Italije
Kremast i savršen, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
TIRAMISU SA BRESKVAMA SOČNIJI OD KLASIČNOG Nema ko će mu odoleti
Mirisan i sočan, prste da poližete.
KOLAČ SA KAFOM ZA PRAVE SLATKOLJUPCE Nema paljenja rerne, a razvaljuje ukusom
Brz i jednostavan, a nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
POSNI SENDVIČ SA TUNJEVINOM Pikantan ukus osvaja sva čula
Možete dodati i kukuruz, masline ili crveni luk ako volite jače ukuse.
PAPRIKE U PAVLACI NA DOMAĆINSKI NAČIN Imamo najbolji recept za omiljeno predjelo, više ga nikada nećete kupovati u prodavnici
Paprika u pavlaci su savršen prilog na vašem stolu. Brzo i lako se spremaju a za bolji ukus potrebne su vam paprike somborke
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Komentari (0)