ČOKO MOKO TORTA Aromatična nepečena poslastica od koje će vam poći voda na usta
Fenomenalna poslastica pravi se brzo i lako, a nema ko će ostati na jednom parčetu.
Potrebno je
- 1 pakovanje tamne kupovne kore
- 3 kisele pavlake
- 350 g mlevenog keksa
- 300 g šećera u prahu
- 550 ml slatke pavlake
- 550 ml čokoladnog mleka
- 3 kesice šlaga
Priprema
U jednoj posudi sjedinite kiselu pavlaku, šećer i mleveni keks pa promešajte. Zasebno umutite slatku pavlaku dok ne postane gusta. Čokoladno mleko podelite na tri dela. Prvu koru prelijte sa čokoladnim mlekom, pa preko nanesite keks fil, pa preko slatku pavlaku. Ponovite postupak još 2 puta. Završite sa slatkom pavlakom, pa umutite šlag i premažite preko torte. Bon appetit!
Možda vas zanima:
ČOKO MOKA TORTA Savršena za rođendane, a nema paljenja šporeta, čisto savršenstvo
Fenomenalna poslastica nestaće sa stola odmah.
ČOKO MOKO TORTA Lagana i kremasta poslastica koja se topi u ustima, za sve prilike
Jednostavna poslastica skupog ukusa, za prave sladokusce.
MARIJINA ČOKO MOKO TORTA SAVRŠENA ZA DEČIJE ROĐENDANA Uzećete parče više koliko je ukusna
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Marije Milošković iz Ćićevca.
BRZA ČOKO MOKO TORTA Očaravajuća poslastica koja budi sva čula, a priprema je prelaka
Očaravajuća torta u savršenom čokoladnom spoju sa keksom.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)