HRONO KNEDLE SA GRIZOM Mekane i sočne, a pomeraju granice dobrog ukusa
Sočne i ukusne, najbolje odmah stavite duplu meru.
Potrebno je:
- 500 g batat krompira
- 1 žumance
- 200 g raženog brašna
- 3 kašike ulja
- oko 300-400 g šljiva
- 3-4 kašike agave
Za posipanje:
- proseni griz
- kokos
- rogač
- malo cimeta
Priprema:
Obarite krompir u ljusci, pa nakon što omekša prelijte ga hladnom vodom pa oljuštite. Viljuškom dobro izgnječite da dobijete kremastu smesu sličnu pireu. Umešajte žumance, malo soli, prosejano brašno, ulje i agavu. Zatim dobro umesite knedle mikserom sa nastavcima za testo.
LEŠNIK GNEZDA Sitni kolači za sve prilike, koji pomeraju granice dobrog ukusa, a nikad slađe
Neodoljiivi i ukusni, a savršeni za slavsku trpezu.
ČIZKEJK SA POMORANDŽOM Sočni desert ukusa koji priča priče, nema ko vam neće tražiti recept
Fenomenalni desert raspametiće i one izbirljive.
ODUŠEVITE SVOJE GOSTE OVIM DEZERTOM Torta Ledeno carstvo za svaku priliku
Ovaj kolač sa bogatim slojevima, glazurom i dekoracijom od marcipana i badema donosi pravo uživanje
MOCART TORTA Očaravajuća poslastica sa čokoladom i pistaćima, ukrasiće svaku svečanu trpezu
Poslastica ukusa koji priča priče, za pravo uživanje.
KREMASTI KADAIF BUDI BAJKU IZ 1001 NOĆI Nikad slađi, pravićete stalno
Sočan slatkiš raspametiće i one koji ne vole slatko.
Komentari (0)