KOLAČ SA JABUKAMA I GRIZOM Mere su na šolje, pa se lako i brzo pravi
Poslastica koja je brzo gotova.

Sastojci:
1 šolja griza
1 šolja brašna
1 šolja ulja
1 šolja šećera
12 šolje mleka
1 jaje
1 prašak za pecivo
1 vanilin secer
12 kesice cimeta
2 rendane jabuke
Preliv:
4 kašike šećera
4 kašike mleka
4 kašike ulja
100 g čokolade za kuvanje
Priprema:
Umutiti jaje sa šećerom, pa dodati griz, brašno, prašak za pecivo, vanilin šećer, mleko, ulje, jabuke, cimeta. Sve dobro izmešati i sipati u podmazan pleh. Peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok kolač ne porumeni. Vruć kolac preliti prelivom. Za preliv sjediniti na tihoj vatri sve sastojke.

JABUKE U ŠLAFROKU Aromatični specijalitet koji sladi i osvežava u momentu, za pravo uživanje
Fenomenalni desert oduševiće i one izbirljive.

ROZEN TORTA Klasik kao savršen za svaku svečanu trpezu, ukusa koji se pamti
Savršena poslastica raspametiće i one koji ne vole slatko.

MILICA NAM JE DALA NAJBOLJI RECEPT ZA TORTU BELI ANĐEO Biće savršena i kremasta, za sve svečanosti
Probajte ovu neodoljivu tortu beli anđeo po receptu Milice Stanković iz Požarevca

FENOMENALNI PUŽIĆI SA MAKOM Neodoljivo pecivo najbolje ide uz kafu ili čaj
Savršen spoj ukusa u aromatičnom pecivu, za sve prilike.

VEGANSKA TORTA Brza poslastica koja se pravi očas posla, a ukusa kao da ste se trudili satima
Očaravajuća poslastica sa avokadom i čokoladom, za prave sladokusce.
Komentari (0)