NJUJORŠKI ČIZKEJK MAMI NA PARČE VIŠE Gotov očas posla, a kremast i lagan
Najbolje služite uz kafu.
Potrebno je:
Za koru:
- 200 g mlevenog keksa
- 100 g otopljenog maslaca
Za fil:
- 600 g krem sira
- 200 g šećera
- 3 jaja
- 250 ml slatke pavlake
- 1 kašika vanila ekstrakta
Priprema:
Napravite koru od mlevenog keksa i maslaca. Umutite krem sir sa šećerom, dodajte jaja jedno po jedno, zatim pavlaku i vanilu. Prelijte preko kore i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 160 stepeni oko sat vremena. Vaš čizkejk je gotov.
Možda vas zanima:
ROBERT REDFORD KOLAČ Kremast, lagan i sočan, a popularnost mu samo raste
Čuveni glumac preminuo je nedavno u 90 godini, a ovaj desert je njemu posvećen.Priprema se lako, a najpopularniji je na području SAD-a.
KREMASTI ŠNITOVI ZA SAVRŠENU NEDELJU Tope se u ustima, a uspeće i početnicima
Nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
DONOSIMO VAM ORIGINALNI RECEPT ZA ČIZKEJK Savršeni spoj sira, mekane korice od keksa i omiljenog voća
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
DOMAĆA KREMPITA SE TOPI U USTIMA Kad je jednom probate zaboravićete na poslastičarnicu
Mekana i sočna, nema ko će ostati na samo jednom parčetu.
SOČNA I KREMASTA POSLASTICA Pariska torta, najlepši slatkiš starog Beograda
Nezaboravni kremasti ukus ove lake torte zaista je poseban: zahvaljujući mešavini čokolade i slatke pavlake
PREVRNUTA TORTA OD KRUŠAKA Elegantan dezert koji je prava eksplozija ukusa, oduševljava na prvi zalogaj
Poslužite je toplu ili na sobnoj temperaturi...
NAJSOČNIJI KOLAČ SA PUDINGOM I JABUKAMA Ne peče se, a ukus je poput najbolje domaće pite
Korica od keksa i fil s voćem s nepogrešiva kombinacija koja će da zadovolji i najprobirljivija nepca
SOČNA, NEŽNA, JEFTINA Neprevaziđena Bela torta, neprevaziđena tradicija na tanjiru
Bela torta je poznata decenijama kao neprevaziđen recept i generacije je vole, međutim ona je omiljena i domaćicama zato što nije komplikovana za spremanje
BOGATA, RASKOŠNA, OTMENA Interkontinental torta, najbolja poslastica ikada
Torta je jako ukusna, kore su od belanaca i oraha, filuje se sa tri jako lepa kremasta fila
Komentari (0)