ČOKOLADNI GRIZ Posni desert koji budi uspomene iz detinjstva, a miriše na nedelju
Fenomenalni desert idealan za dane Petrovskog posta.
Potrebno je:
- 1 l sojinog mleka
- 10 kašika griza
- 10 kašika kristal šećera
- 100 g crne čokolade za kuvanje
- 1 vanilin šećer
Priprema
Šećere dodajte u litar mleka, pa stavite na vatru i kuvajte, dok ne proključa. Onda dodajte čokoladu i mešajte dok se ne otopi. Zasebno pomešajte griz sa 200 ml vode. Smesu sa grizom dodajte u mleko. Neprestano mešajte, sve dok se smesa ne zgusne. Gotov griz sipajte u činijice i služite. Bon appetit!
NESKAFE KOLAČ Kremast i izdašan desert sa ukusom omiljenog napitka, za prave kafoljupce
Ako volite kafu i slatko, zašto ne biste oboje spojili u jedan desert?
Tart od krušaka i rogača – Poslastica bogata aromom i ukusom prošlosti
Tart od krušaka i rogača donosi bogatstvo ukusa iz prošlosti, sa savršenom kombinacijom sočnih krušaka i rogača. Zdrava i ukusna poslastica koju će voleti cela porodica.
Pečene dunje sa medom i začinima – Tradicionalni srpski desert koji osvajа mirisom
Pečene dunje su stari domaći recept koji osvaja jednostavnošću, ali bogatim ukusom meda i cimeta. Savršen izbor za hladne dane.
Zdravi keksići sa lavandom i medom – Aromatična poslastica za opuštanje i uživanje
Ovi keksići sa lavandom i medom su savršeni za ljubitelje zdravih, ali mirisnih i aromatičnih poslastica. Jednostavna priprema uz izuzetan efekat na sva čula.
KESTEN TORTA Fenomenalna poslastica sa glavnom jesenjom namirnicom, ukusa koji priča priče
Kremasta i izdašna, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)