
NAMAZ OD JAJA I LUKA Mažite samostalno na hleb ili dodajte kao prilog, daje šmek svakom jelu
Pikantan i aromatičan namaz, ovakav do sada niste jeli.
Ponedeljak, 31. mar 2025.
Pikantan i aromatičan namaz, ovakav do sada niste jeli.
Pravi se lako, a neverovatno je ukusna.
Bilo da mažete na hleb ili dodate kao prilog, nećete da pogrešite.
Bilo da mažete na hleb ili dodate kao prilog, nećete da pogrešite.
Savršena za posne dane, a ukućani će stajati u redu za još.
Najbolje mažite na hleb ili dodajte kao prilog omiljenom jelu.
Sočna i slasna, oboriće s nogu i one koji ne vole ribu.
Posni, aromatični namaz napravićete očas posla, a fenomenalan je bilo da ga mažete na hleb, ili dodate kao prilog.
Bez aditiva i konzervansa, a kari joj daje poseban šmek, pravićete stalno.
Slasna pašteta za gurmane i one izbirljive.
Bilo da je mažete na hleb ili dodate kao prilog jelu, nećete da pogrešite.
Preukusan namaz idealan za dane Petrovskog posta.
Zorica Marković, pevačica folk muzike, od 70-ih godina prošlog veka deo je srpske muzičke scene, a svojim moćnim vokalom spada u izvođače za čiji se nastup traži karta više. Da nije samo talentovana za pevanje, pokazuje i ovaj recept za namaz od pasulja, koji daje šmek svakom jelu. Njenim specijalitetima najviše se obraduju sinovi Dejan i Ilija.
Bilo da je mažete na hleb ili dodate kao prilog omiljenom jelu, nećete da pogrešite.
Iako možda niste ljubitelji graška, kada ga u ovoj kombinaciji ukusa probate, nećete moći da mu odolite.
Od ribe koja vam je preostala od ručka, možete u samo nekoliko koraka da napravite zdravu riblju paštetu.
Domaća pašteta od kuvanih jaja obogaćena orasimo i aromama mirođije i belog luka je ukusan i brz obrok koji će zasititi celu porodicu.
Namažite na svež hleb i imaćete savršen doručak ili užinu.