DOMAĆE KISELO MLEKO Napravite ga uveče i sutradan ujutru ćete moći da ga jedete
Nema razloga da ga kupujete, pripremite sami kiselo mleko koje je potpuno domaće
Sastojci
2 l mleka
200 ml jogurta 2,8% mm (ili kiselog mleka)
Priprema:
Staviti mleko da se kuva i kada provri kuvati još 5 minuta uz povremeno mešanje. Kada se prohladi toliko da va ne peče prst kada ga pipnete, odvojite 200 ml i pomešajte sa jogurtom, pa dodajte u mleko. Poklopite, zamotajte u stolnjak i ostavite da stoji celu noć na sobnoj temperaturi. Sutradan će biti spremno za jelo. Čuvajte ga u frižideru.
BOGATA PROTEINSKA ČORBA SA SOČIVOM I POVRĆEM Praktičan i ukusan obrok za celu porodicu
Priprema je brza, a rezultat je kremasta čorba koja će vas zagrejati i zasititi
ZELENI SOK ZA DETOKSIKACIJU I POVEĆANJE ENERGIJE Savršen za svakodnevnu upotrebu
Bogat je vitaminima, antioksidansima i hranljivim sastojcima koji pomažu u alkalizaciji organizma, smanjenju upala i poboljšanju energije
NEODOLJIVI NAMAZ OD AVOKADA Aromazičan i ukusan, prste da poližete
Mažite na parče hleba i uživajte.
KOKOS ČIZKEJK BOLJI OD KLASIČNOG Desert za pamćenje koji budi uspomene sa mora
Fenomenalan desert koji miriše na more.
ĆUREĆA SALATA Iskoristite ostatke na gurmanski način, napravite obrok kome nema mane
Ćureća salata može se poslužiti hladna ili na sobnoj temperaturi
Komentari (0)