SpringRolls (proleće rolnice)

S. Đ.

22:01

Bakina vanglica 0

Napravite najukusnije rolnice!

SpringRolls (proleće rolnice)
Privatna arhiva

Sastojci:

6 listova tankih kora

2 crvene paprike

2 šargarepe

1 veza mladog luka

4 čena belog luka

1 veza peršuna

3 cm svežeg đumbira

5 kašika soja sosa

so i biber

 

Priprema:

Iseckajte papriku, šargarepu i mladi luk na tanke tračice. Beli luk i đumbir iseckajte na sitne kockice. Na malo ulja izdinstajte kratko šargarepu, papriku i mladi luk, a zatim dodajte beli luk, đumbir, soja sos i krupno sečen peršun i kratko još propržite. Ostavite da se malo prohladi. Svaku koru isecite na 4 dela. Punite nadevom i urolajte te zalepite kraj s mešavinom vode i brašna. Rolnice možete pržiti u dubokom ulju ili u rerni dok ne porumene. Poslužite uz soja sos. 

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading