NEODOLJIVO PIĆE DA ZAČINITE VEČE Punč od šampanjca i egzotičnog voća
Tako slatko i tako prijemčivo.
Punč od šampanjca i nara
Sastojci:
340 ml soka od nara
250 ml soka od kruške
60 ml likera od pomorandže
750 ml šampanjca (ili drugog penušavog vina)
Priprema:
U bokalu pomešajte liker od pomorandže i sok od nara i kruške. Lagano dolivajte šampanjac i promešajte tako da se dobije crvenkasto piće sa penušavom površinom. U čašu stavite kockice leda, te ulijte koktel.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
KRALJICA SOČNOSTI Probajte rolovanu baklavu sa suvim šljivama
Neobičan je recept koji će vam odmah prirasti za srce.
ČOKOLADNI KLASIK PRAZNIČNOG STOLA Originalni kolač na malo drugačiji način
Svečani desert za sve prilike.
IZNENADITE SVOJA ČULA Desert u čaši koji će uneti egzotiku u vašu kuhinju
Citrusno voće daće posebnu notu ovom slatkišu.
NEMA LEPŠEG OBROKA OD DOMAĆEG Svečana čorba od kupusa i mesa
Zadovoljite sve ukućane.
NEODOLJIVA JESENJA SALATA Sa sirom i jajima, nema kremastije, a pravi se nikad lakše
Služite je samostalno ili dodajte kao prilog, svaki zalogaj je raj za nepca.
NJOKE SA PARMEZANOM I PESTO SOSOM Posno jelo na italijanski način koje budi sva čula
Sočne njoke u slasnom spoju sa pestom i veganskim parmezanom, ovakve do sada niste jeli.
DOMAĆI HLEB Umesto mešenja treba samo varjača, a biće svež i nekoliko dana
Zamirisaće cela kuća, najbolje ga služite vrućeg uz prilog po želji.
TRIK KOJI ČISTI RERNU BEZ STRUGANJA I RIBANJA Nikad lakše, a nije u pitanju soda bikarbona
Očistite rernu od tvrdokornih masnoća, na jednostavan i lak način.
JUNEĆI GULAŠ RAJ ZA NEPCA Fenomenalan ručak u sočnom spoju mesa sa povrćem, za prave gurmane
Sočan i slasan, sipaćete tanjir više.
Komentari (0)