ZA LJUBITELJE LAKOG I UKUSNOG OBROKA Teletina u neobičnom sosu idealan ručak
Što se duže sprema, to je ukusnija.
Teletina u sosu od cvekle
Sastojci:
1 kg teletine
1 tegla mariniranih šampinjona
1 tegla kornišona
1 tegla cvekle
500 g kisele pavlake
200 g majoneza
so, biber
Priprema:
Meso isecite na sitne kocke i stavite da se kuva dok ne omekša. Sitno iseckajte ohlađeno meso, kornišone, cveklu i pečurke, pa sve pomešajte. Dodajte kiselu pavlaku i majonez. Sve lepo pomešajte u homogenu smesu. Posolite i pobiberite po ukusu. Gotovu salatu stavite u frižider nekoliko sati pre služenja.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
NAPRAVITE RUČAK OD 200 DINARA ZA CELU PORODICU Potaž od OVOG povrća ugrejaće vam srca
Jednostavno se pravi i jako je ukusan.
IZNENADITE NENAJAVLJENE GOSTE Hrskavi i slasni brusketi za svaki dan
Caka je u - belom luku.
DESERT KOJI TREBA NAPRAVITI SVAKA DOMAĆICA Ukusne orah štanglice za svaki dan
Nije ništa komplikovano u njihovoj pripremi.
JELO KOJE VAS IZNOVA I IZNOVA ODUŠEVLJAVA Punjeni krompir delikates za gurmane
Sve namirnice su zdrave, pa zato uživajte!
LAZANJA IZ TIGANJA Gotova začas a svaki zalogaj je gurmanski raj
Još bolja od one klasične, prste da poližete.
SLASNI RIŽOTO Sa šampinjonima i mesom, kombinacija bez greške za ukus koji se pamti
Sočan i slasan obrok, pravićete stalno.
SOS ZA ŠPAGETE JE ISPAO PRESLAN? Uradite ovo i biće kao onaj kupovni
Uz ovaj praktičan savet rešićete problem brzo i lako.
KARAĐORĐEVA ŠNICLA Najpoznatije srpsko jelo po starom kafanskom receptu
Nastala je 1956 godine a napravio je čuveni kuvar Milovan Mića Stojanović.
PILEĆI MEDALJONI Hrskava i slasna užina koja se smaže u jednom zalogaju
Slasni i sočni, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)