PASIRANA ČORBA OD PASULJA Probajte omiljeno jelo na drugačiji način
Ova čorba se lako sprema, a veoma je ukusna.
Sastojci:
200 g pasulja
1 kocka za supu od povrća
1 crni luk
2 čena belog luka
1 l vode
2 kašike brašna
1 kašika ulja
1 kašičica mešavine suvih začina
Priprema: Pasulj potopiti u vodu veče pre kuvanja. Skuvati pasulj, procediti ga, dodati ulje i ispasirati u blenderu ili izgnječiti viljuškom. Prodinstati iseckan luk, dodati pasirani pasulj i kad se počne hvatati za dno sipati vodu, promešati i ubaciti kocku supe. Kad provri, dodati uz mešanje brašno umućeno s malo vode. Ostaviti da kuva 2 minuta. Zatim staviti beli luk, začin i so po ukusu.
Možda vas zanima:
POPULARNA ITALIJANSKA ČORBA Ribolita je spoj namirnica koje i mi obožavamo!
Italijanke prave ovu čorbu od povrća koje im je ostalo prilikom pripreme drugih jela, pa je zato puna raznovrsnih sastojaka.
KAFANSKA ČORBA Savršeno kuvano jelo po receptu koji smo dobili pravo iz kafane!
Čorba sa povrćem i mesom može da se jede kao predjelo, ali i kao obrok.
KLOT PASULJ SA JUGA SRBIJE Pravi se bez mesa, ali će vas ukus raspametiti, a tajnu krije zaprška!
Ovaj čorbasti pasulj će vas zasititi odlično, a imaćete ručak za dva dana.
POSNI RIŽOTO SA PEČURKAMA I KAČKAVALJEM Ukućani će stajati u redu za još
Fenomenalan obrok držaće vas dugo sitim, a osvaja na prvi zalogaj.
OČISTITE KERAMIČKU RINGLU ZA TREN OKA Nema ribanja ni struganja, samo ovaj 1 sastojak
Očistite prljavu ringlu brzo i lako uz pomoć jednostavnog trika iskusnih domaćica.
SUTLIJAŠ SA JAGODAMA BOLJI OD ONOG KLASIČNOG Desert za sva vremena i prilike
Sutlijaš sa jagodama oboriće s nogu sve, zato najbolje stavite duplu meru.
PITA SA ŠAMPINJONIMA Posna i slasna, hrskavih kora i sočnog nadeva, za savršen početak dana
Sočna posna pita, držaće vas dugo sitim, ukusa koji se pamti.
TURSKA PICA BOLJA OD ONE KLASIČNE Tradicionalni recept za Lohmadžun
Ako volite picu, ovu ćete obožavati. Mleveno meso daje poseban šmek, zato najbolje stavite duplu meru.
Komentari (0)