PODJEDNAKO DOBAR KAO DA JE S PILETINOM Paprikaš sa kobasicama će svi zavoleti!
Preukusan je!
Pastirski paprikaš
Sastojci:
2 para sirovih kobasica
1 glavica crnog luka
1 veća šargarepa
1 crvena paprika
1 paradajz
2 čena belog luka
300 ml pilećeg bujona
2 kašike ulja
so, biber
Priprema:
Isecite kobasicu na komade, a crni luk, šargarepu i papriku na kockice. Beli luk što sitnije iseckajte. Kobasicu, crni luk i šargarepu pržite u dubokom ulju oko 10 minuta uz stalno mešanje. Kad malo omekšaju, dodajte papriku, paradajz i beli luk. Pržite oko pet minuta, pa sipajte bujon. Promešajte, ostavite da provri i kuvajte još 10 minuta. Dodajte iseckanu tikvicu, začinite i kuvajte još 15 minuta, ali bez poklopca.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
BAKA ZNA NAJBOLJE Paprikaš po njenom receptu je prosto neodoljiv
Sve sastojke verovatno već imate u kuhinji.
PITA ZA DOBRO JUTRO Napravite preukusno testo i napunite ga kobasicama, savršeno je
Isprobajte nešto novo.
ODLIČNO REŠENJE ZA RUČAK! Brza pasta koju niko neće odbiti
Kobasice joj daju poseban šmek.
POZOVITE PRIJATELJE NA RUČAK! Oduševiće se kobasicama u PIVU
Ukus je proveren.
ČOKO BOMBICE Sitni zalogajčići poješće se u trenu, a naprave se za par minuta
Sitni kolači nestaće sa stola odmah, zato najbolje odmah stavite duplu meru.
PROLEĆNA KAPAMA Sočni delikates bogatog ukusa koji će oduševiti i one izbirljive
Držaće vas dugo sitim, a pravi je raj za nepca.
ČUVAJTE BRAŠNO NA OVAJ NAČIN Biće sveže mesecima i štetočine će bežati od njega!
Koristan i primenljiv savet za sve domaćice.
OBOJITE JAJA U ROZE NA POTPUNO PRIRODAN NAČIN Biće prelepa, a jednostavna tehnika uspeva svima
Koristite cveklu da dobijete potpuno prirodnu roze boju, bićete oduševljeni. Ako ostavite kraće potopljeno dobićete svetloroze boju, a ako ostavite duže biće crvena.
JEFTIN KOLAČ SKUPOG UKUSA Posan i lak za pripremu, uspeće i početnicima
Neodoljiv desert pravi se brzo i lako, a pomera granice dobrog ukusa.
Komentari (0)