BRZA, BRZINSKA Večera kada domaćice ne znaju šta bi napravile
Prosto i jednostavno
Brza večera
Sastojci:
4 kobasice
1 glavica crnog luka
1 čen belog luka
600 ml paradajza iz konzerve
5 jaja
1 kašičica šećera
1 kašičica origana
2 kašike maslinovog ulja
so, biber
Priprema:
Isecite kobasice na manje komade. Crni luk isecite na krupnije komade, a beli luk što sitnije. U tiganju propržite parčad kobasice dok ne promene boju. Stavite ih na ubrus kako bi upile ulje. U tiganj ubacite crni i beli luk i pržite dok ne postanu zlatkasti. Sipajte paradajz, dodajte šećer i začine, promešajte, pa kuvajte oko 10 minuta. Na kraju ubacite kobasice, promešajte ih i sklonite s ringle. Prebacite sve u tepsiju, razbijte jaja preko njih i pecite na 180 stepeni oko pet minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
PITA ZA DOBRO JUTRO Napravite preukusno testo i napunite ga kobasicama, savršeno je
Isprobajte nešto novo.
ODLIČNO REŠENJE ZA RUČAK! Brza pasta koju niko neće odbiti
Kobasice joj daju poseban šmek.
POZOVITE PRIJATELJE NA RUČAK! Oduševiće se kobasicama u PIVU
Ukus je proveren.
IDEALAN DORUČAK! Rolovane kobaje bez puno kalorija, a bićete dugo siti
Deca će ih obožavati.
HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša
Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.
ALFREDO PASTA SA PILETINOM Najbolji italijanski recept za aromatični delikates, a gotova za 15 minuta
Slasna pasta osvojiće i one koji ne vole testeninu.
GURMANSKA PUNJENA JAJA Dekorativna i ukusna, nestaće sa stola odmah
Prave se brzo i lako, a nestaće sa stola odmah.
SAVETI ZA NAJBOLJI ROŠTILJ Na ovaj način će pljeskavice i ćevapi biti najbolji
Primenite ove jednostavne savete i meso će da bude sočno, a dobićete brojne komplimente.
AJRAN Turski jogurt od 3 sastojka krepi organizam u trenu
Napitak bogat belančevinama, vitaminima i mastima.
Komentari (0)