EVO VAM IDEJE ZA SUTRAŠNJI DORUČAK Brz, jeftin, a zasiti

Alo.rs

18:00

Sezonski recepti 0

Ne možete da omašite.

Kajgana
Shutterstock

Kajgana sa kobasicama

Sastojci:

3 jajeta

150 g kobasica

150 g pečenih paprika

kašičica peršunovog lista

100g mrvljenog kravljeg sira

1 čen belog luka

1 paradajz sečen na kolutove

30 g parmezana

maslinovo ulje

Priprema:

Kobasicu sečenu na kolutove i papriku seckanu na kockice pržite oko pet minuta na 2 kašike maslinovog ulja. Umutite jaja, mrvljeni sir, peršun i sitno sečen beli luk. Umućenim jajima prelijte kobasice, pa pržite još
oko 5 minuta. Služite posuto parmezanom uz sveži paradajz.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

hleb ispod sača

HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša

17:00

19 maj, 2024

Sezonski recepti

Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.

Komentari (0)

Loading