VIŠE GA NIKAD NEĆETE SPREMATI NA DRUGI NAČIN Dobro poznato jelo po NEOBIČNOM receptu
Isprobajte nešto novo.
Gulaš s pivom
Sastojci:
500 g govedine od buta
1 glavica crvenog luka
1 šargarepa
2 krompira
3 čena belog luka
500 ml mesnog temeljca
2 dl crnog piva
1,5 kašika brašna
maslinovo ulje
so, biber
lovorov list
sušeni timijan
Priprema:
Luk, šargarepu i krompir isecite na deblje kolutove, meso narežite na kockice i pospite brašnom (uvaljajte svaki komadić). Na maslinovom ulju pržite luk, dodajte sitno naseckani beli luk, promešajte pa izvadite luk
iz lonca. Dodajte još maslinovog ulja i pržite kockice mesa sa svih strana. Podlijte mesnim temeljcem. Dodajte šargarepu, krompir, pivo, proprženi luk, lovorov list i timijan. Posolite i pobiberite, dobro promešajte
i pustite da se kuva na laganoj vatri oko 2,5 sati. Povremeno promešajte.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
POLAKO SE SPREMA, A BRZO JEDE Teleći gulaš će vas oduševiti na prvi zalogaj
Prepustite se ovom užitku.
RECEPT ZA TRADICIONALNI MAĐARSKI GULAŠ Jelo na kašiku koje svi volimo
Oduševiće vas ukus.
POZOVITE PRIJATELJE NA RUČAK! Oduševiće se kobasicama u PIVU
Ukus je proveren.
NAPRAVITE GA PO BAKINOM RECEPTU Gulaš sa kobasicama je jelo nedelje!
Što se duže sprema, to je ukusniji.
PITA SA MESOM Sočna rapsodija od mesa sa hrskavim korama i sočnim nadevom
Sočna i slasna, prste da poližete.
SPASITE ZAGORELO JELO NA OVAJ NAČIN Trik provereno uspeva, a rešava problem u trenu
Nemojte da bacate zagorelo jelo, već probajte da ga spasite uz pomoć ovog efikasnog trika.
GUŽVANA GIBANICA Najvoljenija srpska pita po tradicionalnom receptu iz bakine kuhinje
Pogodna za doručak ili večeru, držaće dugo sitim a osvaja na prvi zalogaj.
LAZANJA IZ TIGANJA Gotova začas a svaki zalogaj je gurmanski raj
Još bolja od one klasične, prste da poližete.
SLASNI RIŽOTO Sa šampinjonima i mesom, kombinacija bez greške za ukus koji se pamti
Sočan i slasan obrok, pravićete stalno.
Komentari (0)