PROVERENI RECEPT Čorbast pasulj sa kobasicom, svi traže dodatak!
Probajte ovaj ukusan recept za jedno od naših omiljenih jela.
Sastojci:
500 g pasulja
300 g kobasice
2 glavice crnog luka
2 čena belog luka
2 kašike brašna
1 kašika ulja
1 list lovora
4-5 zrna bibera
1 kašika mlevene paprike
1 kašičica soli
Priprema:
Uveče pasulj operite i potopite staviti u lonac i naliti hladnom vodom. Sutradan prosuti vodu, sipati svežu hladnu i staviti da se kuva. Kada prokuva, promeniti vodu i sipati vruću. Dodati isečen crni i beli luk, zatim lovor, biber, isečenu kobasicu na kolutove i ostaviti da se kuva dok pasulj ne omekša. Na zagrejanom ulju propržiti brašno da porumeni, dodati mlevenu papriku, sipati u pasulj, dobro izmešati i ostaviti da se kuva na tihoj vatri još 5 minuta. Pri kraju posoliti po ukusu.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
GURMANSKI PASULJ SA KOBASICOM Svaki zalogaj je raj za nepca, a neće vas mučiti nadimanje
Obožavaće cela porodica, a zasitan.
PASULJ SA KOBASICOM Držaće vas dugo sitim, a greje dušu i telo
Konkretno, zasitno jelo zbog kojeg će ukućani stajati u redu za još.
FRANCUSKI SPECIJALITET Čorba od crnog luka s hlebom i parmezanom, zapečena u rerni!
Ukusno kuvano jelo na francuski način.
RECEPT ZA KLOT PASULJ Nema mesa, ali će vas ukus raspametiti, a tajnu krije zaprška!
Ukusan čorbasti pasulj koji će vas odlično zasititi.
MUSAKA OD PEČENIH PAPRIKA BOLJA OD KLASIČNE Svaki zalogaj je raj za nepca
Zasitna i sočna, pravićete stalno.
POSNA DOBOŠ TORTA UKUSOM NIMALO NE ZAOSTAJE ZA ORIGINALOM Svi će vam tražiti dodatno parče
Savršena za slavu i sve praznike.
POHOVANE KRMENADLE ZA SAVRŠENU NEDELJU Ručak koji vole svi od 7 do 107 godina
Meso se lepi za prste.
RECEPT LEPE BRENE ZA PILETINU SA PEČURKAMA RASPAMETIO DOMAĆICE Brzo, jednostavno i preukusno jelo
Legendarna pevačica Lepa Brena jednom prilikom podelila je recept za jednostavno, brzo i preukusno jelo. U pitanju je zapečena piletina sa šampinjonima koja je vrlo zasitna, a nema ko je ne voli. A ako gledamo Breninu super liniju, rekli bismo i da ne goji.
BRZI KOLAČ SA BUNDEVOM I ORASIMA Baš kao onaj iz bakine kuhinje, mami i mirisom i ukusom
Priprema je jednostavna, a ukus fantastičan.
Komentari (0)