AROMATIČNI RUČAK KOJI OSVAJA Kremasto jelo iz rerne koje će nestati sa tanjira ODMAH!
I deca će sve smazati.
Piletina sa mocarelom
Sastojci:
4 komada pilećih grudi
150 g mocarele
100 g mladog sira
250 g blitve
1 paradajz
2 čena belog luka
3 kašike prezle
maslinovo ulje
so, biber
bosiljak, peršun, origano
Priprema:
Listove blitve kuvajte nekoliko minuta u dubokoj vreloj vodi. Kad je gotovo, procedite, iseckajte blitvu sitno i
podelite na četiri dela. Istucite i istanjite meso, posolite i pobiberite po ukusu. Svaku šniclu premažite kašikom mladog sira, delom blitve i kolutom paradajza, pa uvijte u rolnice i potom premažite maslinovim uljem. U činiji pomešajte prezle i začine po želji i u to uvaljajte rolnice. Pecite oko 15 minuta u prethodno zagrejanoj rerni na 250 stepeni. Zatim nakratko izvadite iz rerne, pa na svaku rolnicu stavite krišku mocarele i vratite u pećnicu na još nekoliko minuta da se sir istopi.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
RUČAK KOJI SE NE PROPUŠTA Kremasta piletina sa 4 vrste sira TOPIĆE vam se u ustima
Preukusan obrok za svaki dan.
SAVRŠEN I BRZ RUČAK Pileći file punjen pečurkama je božanstveno jelo!
Mogu ga napraviti i zaposlene žene.
RUČAK KOJI JE PO SVEMU NEOBIČAN Napravite piletinu u sosu od pomorandže
Slatko-slani ručak.
CRNAC BEZ JAJA "NA ČAŠE" Neodoljivi desert sa bananom napravi se brzo, a pojede za tren oka
Fenomenalni slatkiš koji se smaže u jednom zalogaju, idealan za sve prilike.
KAPRIĆOZA Donosimo vam originalni italijanski recept za ovaj specijalitet
Preukusna pica bolja od one kupovne, za pravo zadovoljstvo.
LAZANJE SA PEČURKAMA Sočan spoj testenine sa povrćem pravi je raj za nepca
Ako volite klasične lazanje, ove ćete da obožavate.
KUVAJTE KROMPIR OVAKO I NIKAD SE NEĆE RASPASTI Trik koji provereno uspeva
Dodajte ovu namirnicu kada kuvate krompir i provereno se neće raspasti.
SLANA ŠTRUDLA SA KOBASICAMA BOLJA OD SLATKE Rapsodija ukusa za prave gurmane
Ako volite klasičnu štrudlu, njenu slanu verziju ćete da obožavate.
Komentari (0)