KO MOŽE DA JOJ ODOLI? Za ovu punjenu piletinu, tražićete porciju JOŠ
Sočna i ukusna, svima će se dopasti.
Pileća prsa punjena fetom
Sastojci:
800 g pilećih prsa
100 g fete
so, biber
malo svežeg bosiljka i majčine dušice
1 kašičica aleve paprike
4 kašike maslinovog ulja
Priprema:
Pileća prsa pažljivo zarezati nožem po sredini tako da se napravi džepić. Fetu iseći na sitne kocke ili je izdrobiti viljuškom. Naseckati listiće bosiljka i majčine dušice. Pomešati fetu s bosiljkom i majčinom dušicom te dobijenom smesom napuniti džepiće. Puniti do džepića jer će u protivnom nadev prilikom prženja curiti. Prema potrebi, džepić se može zatvoriti čačkalicom. Meso spolja natrljajti crvenom paprikom i pustiti ga da se odmori 10 minuta. Odreske propržite, nekoliko minuta, s obe strane, na kašici maslinovog ulja. Zagrejati rernu na 180
stepeni. Nauljiti pleh, poslagati odreske i peći ih 20 minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
AROMATIČNI RUČAK KOJI OSVAJA Kremasto jelo iz rerne koje će nestati sa tanjira ODMAH!
I deca će sve smazati.
SAVRŠEN I BRZ RUČAK Pileći file punjen pečurkama je božanstveno jelo!
Mogu ga napraviti i zaposlene žene.
RUČAK KOJI JE PO SVEMU NEOBIČAN Napravite piletinu u sosu od pomorandže
Slatko-slani ručak.
KAPRIĆOZA Donosimo vam originalni italijanski recept za ovaj specijalitet
Preukusna pica bolja od one kupovne, za pravo zadovoljstvo.
LAZANJE SA PEČURKAMA Sočan spoj testenine sa povrćem pravi je raj za nepca
Ako volite klasične lazanje, ove ćete da obožavate.
KUVAJTE KROMPIR OVAKO I NIKAD SE NEĆE RASPASTI Trik koji provereno uspeva
Dodajte ovu namirnicu kada kuvate krompir i provereno se neće raspasti.
SLANA ŠTRUDLA SA KOBASICAMA BOLJA OD SLATKE Rapsodija ukusa za prave gurmane
Ako volite klasičnu štrudlu, njenu slanu verziju ćete da obožavate.
PILEĆA ČORBA Klasik bez premca kome niko ne može da odoli, a krepi organizam u trenu
Kremasta čorba pomoćiće vam kada ste prehlađeni, a osvaja na prvi zalogaj.
Komentari (0)