NAJAVLJUJU LEPO VREME Prolećne rolnice mogu da se jedu svaki dan

Alo.rs

09:30

Sezonski recepti 0

Uz samo par sastojaka, lako se naprave.

NAJAVLJUJU LEPO VREME Prolećne rolnice mogu da se jedu svaki dan
Shutterstock

Prolećne rolnice sa patlidžanom

Sastojci:

2 patlidžana

so

50 ml maslinovog ulja

600 g pilećih grudi

biber

Priprema:

Patlidžan oprati, osušiti i iseći na tanke režnjeve, posoliti i ostaviti tako 5 minuta. Patlidžan pržiti na vrelom maslinovom ulju, pa ostaviti na kuhinjskom papiru da se dobro ocedi. Oprati pileće grudi i iseći na tanke režnjeve. Začiniti solju i biberom, pa staviti na režanj patlidžana. Urolovati i pričvrstiti drvenim čačkalicama. Rolnice staviti na tiganj, pa ih peći sa svih strana na ulju oko 10 minuta. Rolnice poslužiti uz salatu po izboru.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading