FRANCUSKA MUSAKA Pomešate četiri namirnice i dobijete ručak za 2 dana!

Trpeza/ V.V.

15:30

Sezonski recepti 0

Jelo koje se svima dopada, a jednostavno je za pripremu.

FRANCUSKA MUSAKA Pomešate četiri namirnice i dobijete ručak za 2 dana!
Shutterstock

Sastojci:

15 krompira

2 jaja

2 sveže kobasice

Preliv:

200 ml kisele pavlake

2 jaja

so, biber

Priprema:

Krompir skuvajte, oljuštite, isecite na okrugle kriške debljine pola centimetra. Kobasice skuvajte i isecite na kolutove. Skuvajte jaja i isecite na deblje kolutove.

Preliv: kiselu pavlaku i jaja umutite, posolite. Vatrostalnu posudu podmažite uljem. Rasporedite dole pola krompira, posolite, pobiberite, stavite kobasice, jaja i odozgo drugi sloj krompira. Prelijte mešavinom jaja i pavlake. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 40 minuta.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading