SPECIJALITET OČAS POSLA Punjeni pileći file sa NEOBIČNIM nadevom osvojiće vas odmah!

Alo.rs

16:00

Sezonski recepti 0

Spoj raznih sastojaka daće mu posebnu aromu.

SPECIJALITET OČAS POSLA Punjeni pileći file sa NEOBIČNIM nadevom osvojiće vas odmah!
Shutterstock

Punjeni pileći file sa sosom od zelenih jabuka

Sastojci:

150 g pilećeg filea

kačkavalj

spanać

3 krompira

1 kašičica putera

mleko

so

2 jabuke

1 kašika meda

sok jednog limuna

200 ml belog vina

Priprema:

Pileći file raseći i napuniti kačkavaljem i spanaćemi zatvoriti čačkalicom. Ispeći u tiganju. Sos od jabuka: jabuke oljuštiti, poprskati limunovim sokom da ne potamne, odstraniti koštice i iseći na tanke kriške. U emajliranoj poklopljenoj šerpici, na laganoj vatri, jabuke kuvati u medu i vinu dok ne omekšaju (oko 30 minuta). Zatim ih izgnječiti ili izmiksovati. Za prilog pripremiti povrće po izboru.

Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.

Možda vas zanima:

gurmanluk sa krompirom i kobasicama

GURMANLUK SA KROMPIROM I KOBASICAMA Po receptu pevača Slobe Radanovića

15:00

28 april, 2024

Sezonski recepti

Sloba Radanović, nekadašnja Pinkova zvezda, a sada vlasnik brojnih hitova, čiji je novi album „Vreme besramnih“ nedavno ugledao svetlost dana, pokazao je da nije samo talentovan za pevanje. Suprug i otac malenog Damjana pre nekoliko godina podelio je recept za jelo koje obožava da pravi, ali i jede. Slasno i začinjeno jelo sa krompirom i kobasicama poješćete u slast, a mi vam prenosimo recept u celosti.

Komentari (0)

Loading