JEFTINO JELO Ovaj paprikaš s mesom će vas koštati oko 330 dinara, a može da ruča cela porodica
Ukusno kuvano jelo za malo novca.
Sastojci:
300 g svinjskog vrata
300 g krompira
50 ml soka od paradajza
1 sveža paprika
1 crni luk
1 kašičica slatke mlevene paprike
1 kašičica soli
1 kašičica mešavine biljnih začina
1 kašika brašna
Priprema:
Na zagrejanom ulju prodinstajte sitno iseckan crni luk. Dodajte meso iseckano na komade i dinstajte dok ne omekša. Umešajte slatku papriku, iseckan krompir i svežu papriku, prelijte vodom da sve pokrije. Dodajte sok od paradajza, poklopite i kuvajte jedan sat uz povremeno dolivanje tople vode. Kada se krompir i meso skuvaju, sipajte brašno razmućeno u malo vode. Mešajte da se ne stvore grudvice. Posolite i pobiberiti po ukusu, dodajte biljni začin i krčkajte još desetak minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
KAFANSKA ČORBA Savršeno kuvano jelo po receptu koji smo dobili pravo iz kafane!
Čorba sa povrćem i mesom može da se jede kao predjelo, ali i kao obrok.
KUVANO JELO Paprikaš od svinjetine i krompira je izdašan, pa ćete imati spreman ručak i za sutra
Jednostavno jelo, a veoma ukusno.
SVI JE VOLE! Recept za krem čorbu od piletine, ukusnu kao iz restorana
Postoji mnogo verzija ovog jela, a ovaj recept će vam se sigurno dopasti.
PREDLOG ZA RUČAK Paprikaš sa svinjskim mesom, kuvano jelo za poželeti!
Starinsko jelo na kašiku koje svi vole.
GREŠKE KADA PRAVITE DOMAĆE KORE Uradite ovo i gibanica će biti sočna i mekana kao duša
Ako i vi pravite neku od ovih 6 grešaka kada pečete gibanicu, primenite ove jednostavne savete.
HOLANDEZ SOS Daje šmek svakom jelu, a pravi se za 30 sekundi
Dodajte vašem omiljenom jelu i uživajte u ukusu.
NAPRAVITE NAJBOLJI PIRE KROMPIR Primenite ova 3 trika i biće kremast i savršen
Ako želite da pire krompir bude ukusan, lepe boje i kremast, primenite sledeće trikove.
FENOMENALNA POSNA PITA Jabuke joj daju posebnu draž, a miriše na nedelju
Slatka i neodoljiva, za pravo zadovoljstvo.
DODAJTE OVAJ TAJNI SASTOJAK U SOS ZA PILETINU Daće na aromi i šmeku, a svi će vam tražiti recept
Dodajte ovaj sastojak u sos za piletinu i osetite ogromnu razliku u ukusu.
Komentari (0)