ĆUFTE SA KUVANIM JAJIMA Ukusne loptice od mesa, prave se bez muke i peku u rerni

Trpeza/ V.V.

15:30

Sezonski recepti 0

Možete ih servirati uz kuvani krompir ili pirinač.

ručak
Shutterstock

500 g mlevenog mesa

7 jaja

50 g kačkavalja

50 g prezli

2 kašike brašna

½ veze peršuna

biber, so

Priprema:

Skuvati jaja. U mleveno meso dodati začine, isečen peršun, brašno i 1 jaje. Dobro zamesiti. Obložiti skuvana oljuštena jaja tom smesom. Staviti ih u pleh na pek papir i peći na 180 stepeni. Kad dobiju zlatnu boju, izvaditi ih, posuti narendanim kačkavaljem i vratiti u rernu još oko 5 minuta.

Možda vas zanima:

hleb ispod sača

HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša

17:00

19 maj, 2024

Sezonski recepti

Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.

Komentari (0)

Loading