PAPRIKE SA SIROM Slasne i neodoljive, a prave se brzo i lako
Lagane i fenomenalne, pravićete ih stalno. Idealne za večeru.
Potrebno je:
- 8 paprika
- 500-600 g sira
- malo soli
- 4 jajeta
- 1 kašika kisele pavlake
- ulje
- so
Priprema
Izdubite paprike i očistite od semenki. Izmrvite sir, dodajte jaja i soli, kiselu pavlaku. Sve sastojke pomešajte. Zatim punite paprike nadevom. Obložite pleh papirom za pečenje pa naređajte paprike. Poprskajte paprike uljem i ubacite pleh u rernu. Pecite u zagrejanoj rerni na 220 stepeni, dok se odgore ne zapeku. Zatim smanjite temperaturu na 200 stepeni. Pecite dok se ne zapeku sa druge strane.
LAZANJA IZ TIGANJA Gotova začas a svaki zalogaj je gurmanski raj
Još bolja od one klasične, prste da poližete.
SLASNI RIŽOTO Sa šampinjonima i mesom, kombinacija bez greške za ukus koji se pamti
Sočan i slasan obrok, pravićete stalno.
SOS ZA ŠPAGETE JE ISPAO PRESLAN? Uradite ovo i biće kao onaj kupovni
Uz ovaj praktičan savet rešićete problem brzo i lako.
KARAĐORĐEVA ŠNICLA Najpoznatije srpsko jelo po starom kafanskom receptu
Nastala je 1956 godine a napravio je čuveni kuvar Milovan Mića Stojanović.
PILEĆI MEDALJONI Hrskava i slasna užina koja se smaže u jednom zalogaju
Slasni i sočni, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)