PATLIDŽANI SA SIROM Rapsodija različitih ukusa, najbolje stavite odmah duplu meru
Slasni i sočni, bićete raspamećeni ukusom. Dodajte ih kao prilog nekom jelu ili služite samostalno, svejedno su neodoljivi.
- 2 srednja patlidžana
- paradajz pelat
- mocarela sir
- so po ukusu
Operite patlidžane pa ih isecite na kolutove. Ako su gorki, posolite ih i ostavite par minuta da odstoje. Paradajz sosu dodajte so. Mocarelu iseći na listiće. Pleh ili vatrostalnu posudu obložite papirom za pečenje pa poređajte patlidžane. Stavite na njih po kašiku sosa od paradajza pa preko mocarelu. Pecite na 180 stepeni dok patlidžani ne omekšaju, a sir se ne zapeče.
LAZANJA IZ TIGANJA Gotova začas a svaki zalogaj je gurmanski raj
Još bolja od one klasične, prste da poližete.
SLASNI RIŽOTO Sa šampinjonima i mesom, kombinacija bez greške za ukus koji se pamti
Sočan i slasan obrok, pravićete stalno.
SOS ZA ŠPAGETE JE ISPAO PRESLAN? Uradite ovo i biće kao onaj kupovni
Uz ovaj praktičan savet rešićete problem brzo i lako.
KARAĐORĐEVA ŠNICLA Najpoznatije srpsko jelo po starom kafanskom receptu
Nastala je 1956 godine a napravio je čuveni kuvar Milovan Mića Stojanović.
PILEĆI MEDALJONI Hrskava i slasna užina koja se smaže u jednom zalogaju
Slasni i sočni, najbolje odmah stavite duplu meru.
Komentari (0)