PROJA SA SIROM Super rešenje za doručak, po proverenom receptu koji se prenosi generacijama

Ivana Pavlović

18:00

Sezonski recepti 0

Napravi se začas a pojede za tren oka.

proja sa sirom
Shutterstock

Potrebno je:

  • 2 čaše kukuruznog brašna
  • 1 čaša belog brašna
  • 1/2 čaše ulja
  • 1 čaša kisele vode
  • 1 čaša jogurta
  • 3 jaja
  • 500 g punomasnog sira
  • 1 prašak za pecivo
  • malo soli

Priprema

Pomešajte brašno, ulje, jogurt, vodu, kiselu vodu, jaja, sir, so i prašak za pecivo pa smesu preručite u nauljen pleh. Pecite oko 30 minuta u rerni zagrejanoj na 220 stepeni, dok ne porumeni. Služite uz šolju jogurta ili prilog po želji.Prijatno!

Možda vas zanima:

hleb ispod sača

HLEB ISPOD SAČA BOLJI OD KLASIČNOG Po receptu pevačice Nede Ukraden, mekan kao duša

17:00

19 maj, 2024

Sezonski recepti

Neda Ukraden, pevačica čija je višedecenijska karijera uzor mnogim mladim talentima, spada u zvezde koje su potvrdile da je za dugoročan opstanak na muzičkoj secni potreban veliki trud i rad, ali i fenomenalan vokal. Iako i dalje nastupa, ova muzička umetnica sa diplomama dva fakulteta, majka i baka troje unučadi obožava da kuva za svoje najmilije, a da je vrsna domaćica, pokazuje i ovaj starinski hleb ispod sača.

Komentari (0)

Loading