DOMAĆA PROJA Sočna i ukusna, a mekana kao duša, po starom receptu iz bakine kuhinje

Ivana Pavlović

18:00

Sezonski recepti 0

Poslužite je za doručak ili večeru uz prilog po želji, bićete oduševljeni.

proja
Shutterstock

Potrebno je

  • 300 g kukuruznog brašna
  • 3 dl kisele vode
  • 1 ravna kašičica soli
  • pola šoljice ulja
  • pola kesice praška za pecivo
     

Priprema

Zagrejte rernu na 250 stepeni. U jednu posudu sipajte brašno pa dodajte so i prašak za pecivo, i pomešajte. Dodajte ulje pa polako sipajte kiselu vodu i mešajte. Smesu izlijte u pleh obložen papirom za pečenje. Pecite oko 25 minuta u rerni zagrejanoj na 250 stepeni. Izvadite, secite i služite, uz prilog po želji.

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading