POSNA PITA OD KISELOG KUPUSA Hrskavih kora i sočnog nadeva, oduševiće i one izbirljive
Posna a slasna, pravićete stalno.
Potrebno je
- 500 g gotovih kora za pitu
- srednja glavica kiselog kupusa
- biber
- ulje
Priprema:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. Iseckajte glavicu kiselog kupusa, što sitnije. Operite u hladnoj vodi pa dinstajte dok ne omekša i ne ispari tečnost. Dodajte malo ulja pa još malo propržite i pobiberite. Kore poprskajte mešavinom ulja i vruće vode. U pleh obložen papirom za pečenje ređajte do 2 kore pa preko stavite kupus. Ponavljajte postupak dok ne utrošite sav materijal. Preko stavite koru pa poprskajte uljem. Pecite dok ne porumeni, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Izvadite pitu pa poprskajte toplom vodom i pokrijte krpom. Pustite da se prohladi pa secite na kocke. Služite uz prilog po želji. Prijatno!
ČORBA OD ŠAMPINJONA I KROMPIRA NA VODI Sočna rapsodija ukusa koja se pravi brzo, a govori 5 jezika
Idealna za dane strogog posta, a zdrava i preukusna.
POTPUNO PRIRODNI DETERDŽENT SA ULJIMA NARANDŽE Posuđe će mirisati na proleće i svežinu
Uštedećete novac, a dobićete potpuno bezbedan deterdžent.
KREMASTI KOLAČ SA ORAHOM Desert koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a topi se u ustima
Neodoljivi desert oduševiće i one izbirljive.
OFARBAJTE JAJA NA OVAJ NAČIN I DOBIĆETE NAJLEPŠU LILA BOJU Potpuno je prirodno a ispadnu neverovatna
Tradicionalni način farbanja cveklom potpuno je prirodan, a daje prelepu lila boju.
GURMANLUK SA KROMPIROM I KOBASICAMA Po receptu pevača Slobe Radanovića
Sloba Radanović, nekadašnja Pinkova zvezda, a sada vlasnik brojnih hitova, čiji je novi album „Vreme besramnih“ nedavno ugledao svetlost dana, pokazao je da nije samo talentovan za pevanje. Suprug i otac malenog Damjana pre nekoliko godina podelio je recept za jelo koje obožava da pravi, ali i jede. Slasno i začinjeno jelo sa krompirom i kobasicama poješćete u slast, a mi vam prenosimo recept u celosti.
Komentari (0)