DA LI JE POBELELA ČOKOLADA OPASNA ZA ZDRAVLJE? Evo do kog otkića su došli naučnici, iznenadićete se
Neretko se dešava da je čokolada u roku ali se na njoj pojave beličaste mrlje. Da li je to znak da je pokvarena ili nema razloga za brigu, pročitajte u nastavku.
Ne bi trebao da bude razlog za brigu
Naučnici iz Hamburga posvetili su se ispitivanju ove teme zbog velike zabrinutosti potrošača. Bele mrlje na braon čokoladi, kojoj je rok u redu, izazvale su sumnje u svežinu proizvoda. Nakon detaljnog istraživanja došli su do zaključka da to ne bi trebao da bude nikakav razlog za brigu. Tvrde da se to dešava zbog neodgovarajućih atmosferskih uslova u kojima je čuvana, obično na hladnom mestu. Ako želite da boja čokolade ostane braon, čuvajte je na temperaturi 16 do 18 stepeni, i nemojte previše dugo da držite otvoreno pakovanje.
POTPUNO PRIRODNI DETERDŽENT SA ULJIMA NARANDŽE Posuđe će mirisati na proleće i svežinu
Uštedećete novac, a dobićete potpuno bezbedan deterdžent.
KREMASTI KOLAČ SA ORAHOM Desert koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a topi se u ustima
Neodoljivi desert oduševiće i one izbirljive.
OFARBAJTE JAJA NA OVAJ NAČIN I DOBIĆETE NAJLEPŠU LILA BOJU Potpuno je prirodno a ispadnu neverovatna
Tradicionalni način farbanja cveklom potpuno je prirodan, a daje prelepu lila boju.
GURMANLUK SA KROMPIROM I KOBASICAMA Po receptu pevača Slobe Radanovića
Sloba Radanović, nekadašnja Pinkova zvezda, a sada vlasnik brojnih hitova, čiji je novi album „Vreme besramnih“ nedavno ugledao svetlost dana, pokazao je da nije samo talentovan za pevanje. Suprug i otac malenog Damjana pre nekoliko godina podelio je recept za jelo koje obožava da pravi, ali i jede. Slasno i začinjeno jelo sa krompirom i kobasicama poješćete u slast, a mi vam prenosimo recept u celosti.
SALATA SA KIKIRIKIJEM I ŠUNKOM Sjajno ide sa raznim jelima, a pravi se brzo i lako
Gotova začas a slasna i sočna.
Komentari (0)