POSNI GULAŠ Postaće vam jedno od omiljenih jela, a gotovo za 20 ak minuta
Sočan i aromatičan, pravićete i kada nije post.
Potrebno je
- 1 kg krompira
- 1 paprika
- 400 g boranije
- 5 čenova belog luka
- 1 crni luk
- 50 ml soja sosa
- 200 ml paradajz sosa
- 350 ml vode
- peršun
Priprema
Isecite krompir na kockice pa ispržite 10 ak minuta, na malo ulja. Dodajte smrznutu boraniju, sitno seckan beli luk, papriku sečenu na kockice, seckani peršun i crni luk pa ostavite tako još 10 minuta, pa nalijte paradajz i soja sos. Dobro promešajte pa sipajte vodu, poklopite i kuvajte još 5 minuta. Služite toplo uz prilog po želji. Prijatno!
AMERIČKA PITA SA JABUKAMA Savršen spoj testa i voća, uzećete parče više
Kolač ukusa koji se pamti, za pravo zadovoljstvo.
SOGAN DOLMA Turski aromatični delikates za one izbirljive, pravi se brzo a govori 5 jezika
Tradicionalno tursko jelo koje podseća na punjenu papriku, a slasno i sočno.
POSNA TORTA OD MLEVENOG KEKSA Smaže se začas, a uspeće i potpunim početnicima
Očaravajuća poslastica za sve prilike.
KAKO DA BRAŠNO OSTANE SVEŽE I DO GODINU DANA Potrebno je da uradite ovo i biće kao tek kupljeno
Postoje neka pravila kada je čuvanje brašna u pitanju. Na taj način neće doći do pojave moljaca ni propadanja od stajanja.
OČISTITE SUDOPERU BRZO I LAKO Provereno uspeva a sijaće se kao ogledalo
Napravite ovu jednostavnu smesu i učinite da sudopera zablista.
Komentari (0)