PICA SA 4 VRSTE SIRA Ovakvu do sada niste jeli, pravi raj za nepca
Idealno za veče sa prijateljima.
Potrebno je
- testo za picu
- paradajz sos
- 100 g kačkavalja
- 100 g mocarele
- 50 g parmezana
- 30 g gorgonzole
- čeri paradajz
- origano
- masline
Priprema:
Premažite kečapom testo pa ređajte sireve redosledom gorgonzola, pola mocarele, kačkavalj, parmezan, ostatak mocerele. Preko sireva naređajte paradajz pa pospite origanom. Pecite u rerni na 200 stepeni.
Možda vas zanima:
ČIKAŠKA PITA PICA Gurmansko jelo bogatog nadeva i hrskavog testa, drugačije od svega što ste probali
Jelo između pite i pice specijalitet je grada Čikaga, a svaki zalogaj je raj za nepca.
PICA SA MOCARELOM Italijanski aromatični specijalitet raspametiće i one izbirljive
Hrskavih kora i sočnog nadeva, prste da poližete.
PICA VESUVIO Slasna i neodoljiva, prste da poližete, još bolja od one kupovne
Slična čuvenoj Kaprićozi, ali bez pečuraka, ni najmanje ne zaostaje za onom kupovnom.
BROKOLI PICA Ovakvu do sada niste jeli, osvaja na prvi zalogaj
Napravićete brzo i lako, a nestaće sa stola još brže.
AJRAN Turski jogurt od 3 sastojka krepi organizam u trenu
Napitak bogat belančevinama, vitaminima i mastima.
FOKAČA Italijanska pogača koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ukusa koji se pamti
Sočna i aromatična fokača, najbolje odmah stavite duplu meru.
PASTA KARBONARA Oduševiće i one izbirljive, a pomera granice dobrog ukusa
Sočno italijansko jelo za sva vremena i prilike.
GREŠKE KADA PRAVITE DOMAĆE KORE Uradite ovo i gibanica će biti sočna i mekana kao duša
Ako i vi pravite neku od ovih 6 grešaka kada pečete gibanicu, primenite ove jednostavne savete.
HOLANDEZ SOS Daje šmek svakom jelu, a pravi se za 30 sekundi
Dodajte vašem omiljenom jelu i uživajte u ukusu.
Komentari (0)