BOLONJEZE SOS PRSTE DA POLIŽETE Donosimo vam originalni italijanski recept za najlepšu pastu
Fenomenalan i slasan obrok oduševiće i one izbirljive.
Nedelja, 19. maj 2024.
Fenomenalan i slasan obrok oduševiće i one izbirljive.
Tajna originalnog bolonjeze sosa je u 2 stavke. Prvo, kuva se jako dugo, minimum 3 sata. Drugo, obavezno se dodaje crno vino i mleko u njega.Više ne morate u Italiju da bi jeli pravu pastu bolonjeze. Možete je jesti u udobnosti svog doma.
Svetski dan paste se obeležava 25. oktobra. Pasta je vekovima omiljena hrana širom sveta, a mi vam dajemo recept za bolonjeze poznatog italijanskog kuvara Đenara Kontalda.
Svetski dan paste se obeležava 25. oktobra. Pasta je vekovima omiljena hrana širom sveta, a mi vam dajemo recept za bolonjeze poznatog italijanskog kuvara Đenara Kontalda.
TikTok korisnica Holi objasnila je da dok pržite meso treba samo da presavijete komad papirnog ubrusa i stavite ga među hvataljke
Bolonjez sos se odavno odomaćio u srpskoj kuhinji. Ako niste sigurni da ga spremate na pravi način, upravo vam nudimo trikove najpoznatijih svetskih kuvara