SVI GA POGREŠNO PRAVE Uz ovaj trik bolonjez sos više nikad neće biti mastan i težak
TikTok korisnica Holi objasnila je da dok pržite meso treba samo da presavijete komad papirnog ubrusa i stavite ga među hvataljke
TikTok korisnica Holi nedavno je zainteresovala svoje pratioce genijalnim i jednostavnim trikom pomoću kojeg mleveno meso gubi višak masnoće, pa više nikad nećete morate da jedete teški i premasni bolonjez sos.
Na nalogu pod imenom @healingwithholly22 objasnila je da dok pržite meso treba samo da presavijete komad papirnog ubrusa i stavite ga među hvataljke, pa kad je prženje mesa pri kraju, njime prebrišite mast sa dna lonca.
Na taj način, kaže, više ne morate višak masnoće izlivati u sudoperu ili WC šolju, pa ćete verovatno poštedeti i odvod dodatnog prljanja, čak i oštećenja.
Video je skupio gotovo 200.000 lajkova, a mnogi su odmah pohrlili da isprobaju njen savet.
Možda vas zanima:
PREUKUSAN I BRZ DORUČAK Lepinja sa jogurtom i sirom, savršen zalogaj za nekoliko minuta
Zamesite domaće pecivo koje će vas oduševiti
BRZ I ZDRAV DORUČAK Omlet sa jajima i batatom, spreman za 3 minuta
Započnite dan sa zdravim doručkom
EKSPLOZIJA UKUSA Ekler tortu svi vole - ne peče se, sočna je i kremasta
Isto je kremasta kao i obični ekleri, samo ćete je mnogo brže napraviti
Jaja stavljate u hladnu ili ključalu vodu: Starinski savet kako pravilno da skuvate jaja
Cilj je kuvati sve delove jajeta u isto vreme na jednak način
PITA SA SPANAĆEM BOLJA OD ONE KLASIČNE Hrskavih kora i sočnog nadeva, za gurmane
Neodoljiva i slasna, svaki zalogaj je gurmanski raj.
2 GLAVNA SAVETA ZA BEŠAMEL SOS Daće šmek svakom jelu, a dobićete brojne komplimente
Primenite ove jednostavne savete i dobićete najbolji bešamel sos.
BOLONJEZE SOS PRSTE DA POLIŽETE Donosimo vam originalni italijanski recept za najlepšu pastu
Fenomenalan i slasan obrok oduševiće i one izbirljive.
SELJAČKA PITA SA SIROM I KAJMAKOM Smaže se očas posla, a greje dušu i telo
Fenomenalna i drugačija, idealna za doručak ili večeru.
PILETINA ZAPEČENA SA SENFOM Meso se lepi za prste, a svaki zalogaj je gurmanski raj
Sočno i aromatično jelo nikoga neće ostaviti ravnodušnim.
Komentari (0)