IDEALNA LETNJA POSLASTICA Ledena torta sa čokoladom i keksom, ukusna i osvežavajuća
Sladoled sendvič je savršeno letnje osveženje, a čokolada i plazma ga čine još boljim
Nedelja, 24. nov 2024.
Sladoled sendvič je savršeno letnje osveženje, a čokolada i plazma ga čine još boljim
Jeftin ručak je itekako opcija, a kada je u pitanju gulaš onda je još bolje
Ko bi bolje smislio recept za savršenu tortu od žene? Onaj ko voli da jede, voli i da kuva
Ko bi bolje smislio recept za savršenu tortu od žene? Onaj ko voli da jede, voli i da kuva
Pita je prelepa i sem navedenih sastojaka možete stavljati šta god da želite
Idealan obrok za celu porodicu
Uštipci su omiljeni doručak mnogima, a najviše ih vole deca
Sarmice od zelja nabolje idu uz domaće kiselo mleko
Jedan dan, za sva tri obroka jedite klin čorbu. A evo i recepta
Torta je toliko kremasta da se kore jedva osećaju, ispadne dosta velika, ali se brzo i pojede jer je lepša od bilo koje čokolade
Američke palačinke su postale popularnije od onih klasičnih, a mi imamo recept za najvazdušastije
Kad nemam puno vremena za pripremu hrane, pa se na to poklopi i “visok datum” pribegnem ovako nekim jelima koja se brzo naprave i ne isteruju mi puno novca iz novčanika
Grčka pita s piletinom i paprikama može biti odličan ručak, možda večera ili zakuska za drage goste. Za koju god opciju da se odlučite nećete pogrešiti
Iako svaka domaćica ima svoj recept za uštipke, mi donosimo proverenu varijantu sa tačnim merama, tako da će i početnicima u kuhinji biti lako, a i brzo da naprave savršen doručak
Ovo je jedna fina pita prijatnog ukusa tako da zasigurno ćete uživati u njoj i uvrstiti je u svoj svakodnevni meni
Ne samo po nazivu koji nosi, već i po načinu pripreme, napoleon torta je jedna od najneobičnijih torti
Probajte da napravite, u fil možete staviti čokolade ili orašaste plodove koje volite
Uvek aktuelan krompir, kako ga spremiti? Baka Jela kaže da je samo jednom probala i od tada često sprema ovaj fantastičan ručak