NAJOMILJENIJI SLATKIŠ U JUGOSLAVIJI Pesak torta, neverovatno kremasta i ne peče se
Pravi se za 45 minuta i to bez paljena šporeta! Ova poslastica i vrlo dekorativno izgleda, a koliko ima dobar ukus - uverite se sami
Četvrtak, 28. nov 2024.
Pravi se za 45 minuta i to bez paljena šporeta! Ova poslastica i vrlo dekorativno izgleda, a koliko ima dobar ukus - uverite se sami
Treba napomenuti da se Mladenčići uvek spremaju posni, jer padaju u vreme Velikog Vaskršnjeg posta
Kada je reč o piletini sa karijem, mogu vam reći da je to jedno od lakših jela za pripremu, a ujedno jedno od najukusnijih
Kada je reč o piletini sa karijem, mogu vam reći da je to jedno od lakših jela za pripremu, a ujedno jedno od najukusnijih
Ukoliko niste do sada morate ih probati, jer ne znate šta propuštate
Generacije na ovim prostorima odrasle su uz galete, a u nastavku vam donosimo recept koji uspeva svima
Jako primamljiva pita, ukusna, mekana, a napravi se veoma brzo i lako
Mafini su ukusni, odlično izgledaju i cela porodica ih voli
Varijacija na temu arapskih palačinki ima puno – razlijkuju se u veličini, nadevima, kao i načinu pripreme, a nakon punjenja se mogu odmah poslužiti, ili pak ispržiti u ulju ili ispeći, navodi Punkufer
Verujte mi da lepše krofne, do sada, nisam nigde probala, tako da ovaj recept ostaje za mene nezamenljiv za pravljenje krofni
Meso je izvanredno mekano, umak je baš fino kremast, sve je potaman
Hleb je i te kako moguće napraviti bez kvasca, a mi vam predlažemo jedan recept koji uspeva uvek
Savršen nedeljni ručak, uz domaću pogaču, i dosta salate
Nije svakidašnje jelo, ali je idealno ukoliko želite da počastite svoje drage goste nečim zanimljivim, pritom veoma ukusnim
Ko kaže da post mora da bude monoton? Postoji toliko posnih jela koja možete da pripremite, a da i ne primetite razliku
Bilo da pravite slanu ili slatku pitu, domaćice već dobro znaju da je dobar preliv već pola posla