Teletina je nežno meso pa zahteva dosta pažnje tokom pečenja na roštilju, pa je zato okrećite svaki minut kako bi se ravnomerno ispekli.
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Sastojci:
4 teleća kotleta
4 crvene paprike
2 čena belog luka
1 marinada od povrća sa pivom
2 kašike ulja
1 kašika seckanog peršuna
Priprema:
Teleće kotlete prelijte marinadom ote marinirajte 30 minuta ili duže, za bolji ukus. Pecite na zagrejanom roštilju na srednjoj vatri. Očistite papriku i takođe je ispecite na roštilju. Na kraju u posudu za serviranje dodajte ulje, sitno iseckan beli luk i kašiku seckanog peršuna.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
JOVANINA USKŠRNJA POGAČA MEKANA KAO OBLAK Vazdušasta i mirisna, za pravo zadovoljstvo
Napravite ovu mirisnu pogaču po receptu Jovane Ivanović iz sela Globoder, kod Kruševca.
ANDRIJANINA TORTA OD PALAČINKI SE TOPI U USTIMA Zbog izgleda će je najviše voleti deca
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Andrijane Bajić iz Užica
POSNI BEŠAMEL SOS Ni malo ne zaostaje za originalom, a daje čar svakom jelu
Omiljeni bešamel sos možete da pravite i u vreme posta.
HOLANDEZ SOS Dodajte ga vašem jelu i uživajte u raskošnom ukusu
Fenomenalan sos pravi se brzo i lako a sjajno se slaže sa brojnim jelima.
SNEŽINA RASKOŠNA INTERKONTINENTAL TORTA Klasik za sva vremena
Napravite ovu neodoljivu poslasticu po receptu Snežane Ljušić iz Smedereva
Komentari (0)