JEFTIN RUČAK Zapečeni krompir sa slaninom, ukusan obrok za dva dana
Jelo od slanine i krompira može da se jede i sutradan za ručak, odlično je kada se podgreje.
Sastojci:
1 kg krompira
2 glavice crnog luka
1 šargarepa
1 jaje
200 g slanine
1 čaša kisele pavlake
So, mleveni biber, peršun
Priprema:
Krompir skuvajte u ljusci, oljuštite i isecite na kolutove. Luk isecite na kriške, šargarepu na kolutove, a slaninu na tanke šnite. Dno pleha premažite uljem i poređajte krompira. Preko ređajte sa jednog kraja pleha ka drugom red krompira, red luka i šargarepe, red slanine, i tako redom dok sve ne utrošite. Jaje umutite sa pavlakom i prelijte krompir. Odozgo naseckajte malo peršuna. Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok krompir ne omekša i odozgo postane hrskav.
ŠPANSKA PITA Proveren recept za savršenu večeru ili doručak, a gotova očas posla!
Omiljena pita za koju se uvek traži dodatak
FANTASTIČAN RECEPT NAŠIH BAKA Brze piroške sa sirom, mekane i vazdušaste
Ne znate šta ćete za večeru ili doručak, a možda bi i nešto na brzaka grickali, evo brzih piroški za vas
NAJBOLJA PITA SA JUGA SRBIJE Probajte čuvenu vranjansku samsu
Ako do sada niste probali, obavezno je napravite, oduševićete se
Savršen recept za kukuruzni hleb: Hrskav spolja, mekan iznutra
Recept koji vam donosimo možete iskoristiti i za pripremu mini kukuruznih pogačica koje se peku u kalupima za mafine
JEFTIN RUČAK Zapečeni krompir sa slaninom, ukusan obrok za dva dana
Jelo od slanine i krompira može da se jede i sutradan za ručak, odlično je kada se podgreje.
Komentari (0)