PO PRAVOM BAKINOM RECEPTU Čoko kolačići idealni za uz kafu ili čaj
Preukusni su!
Kolačići sa čokoladom
Sastojci:
250 g brašna
20 g kakao praha
125 g šećera
125 g margarina
1 kašičica sode bikarbone
rendana kora 1 pomorandže
1 jaje
50 g čokolade seckane na kockice
Priprema:
Od navedenih sastojaka zamesite glatko testo, zatim oblikujte kuglice i poređajte ih u pleh obložen papirom. Svaku kuglicu malo pritisnite i pecite na 180 stepeni desetak minuta.
Ako su vam se svideli recepti, pročitajte više na našoj viber zajednici, kao i na našem Instagram nalogu, gde vas čekaju omiljeni slatkiši, slaniši i druga iznenađenja za naše verne čitaoce.
Možda vas zanima:
ODLIČNO IDU UZ ČAJ ILI KAFU Brzi i ukusni keksići sa čokoladom
Lako se prave, i deca će ih zavoleti.
PAUNOVO OKO JE SAVRŠENA POSLASTICA Rolat koji fascinantnim ukusom očarava
Baš kao i istoimena prica.
SOČNA I MEKANA Čokoladna pletenica biće najzanimljivija deci
Ukus je čaroban
MEKANE KIFLICE POSNE NA VODI Prave se brzo i lako, a zagrejaće vam dušu i telo
Brze i sočne kiflice koje se lako prave, uspeće i potpunim početnicima. Savršeno predjelo ili prilog nekom jelu, pravićete ih stalno.
ROLNICE SA SPANAĆEM Bogatog nadeva i hrskavih kora, stalno ćete da ih pravite
Napravite ove preukusne rolnice sa spanaćem. Mekane iznutra, sa bogatim filom od spanaća i sira, a spolja hrskave. Možete da ih jedete samostalno ili uz neki prilog, šolju jogurta, po izboru.
POSNA PITA SA ŠLJIVAMA I ČOKOLADOM Savršen voćno - čokoladni hrskavi spoj
Slatkog, čokoladnog ukusa i hrskavih kora. Napravite pitu sa šljivama i čokoladom i bićete oduševljeni. Prava posna rapsodija spojena u ovu poslasticu.
GIBANICA SA SIROM Ovakvu do sada niste jeli, hrskava kora i testo meko kao duša
Spolja sa hrskavim korama, a unutra mekog nadeva. Toliko je dobra, da stavite odmah duplu meru.
SUDŽUK Jeftin kolač koji se lako priprema, stavite odmah duplu meru
Starinski kolač sa orasima, koji se brzo i lako pravi. Sastojci su jeftini a ukus neodoljiv. Možete da poslužite za slavsku trpezu, gosti će biti oduševljeni.
Komentari (0)