BRZO I JEFTINO Proja sa spanaćem je mekana i ukusna, odlična za lep početak dana
Od nekoliko sastojaka koje imate u kuhinji dobićete ukusan obrok ili predjelo.
Sastojci:
3 jaja
1 čaša jogurta
1/2 čaše (od jogurta) ulja
1 čaša kukuruznog brašna
1 čaša belog brašna
1 prašak za pecivo
100 g sira
100 g sitno iseckanog spanaća
Priprema:
Umutiti jaja, dodati jogurt, ulje, kukuruzno brašno, belo brašno pomešano sa praškom za pecivo, sitno izdrobljen sir, spanać i so po ukusu. Ostavite desetak minuta da ostoji, pa sipajte u podmazan pleh. Pecite na 200 stepeni oko 30 minuta.
Možda vas zanima:
PROJA S MERAMA NA ČAŠE Jeftina je, lako se pravi i već za pola sata je na stolu!
Ova proja će uspeti i neiskusnim domaćicama.
NAJMEKŠA PROJA SA SIROM Jeftin obrok, napravi se od namirnica iz kuhinje i ispeče za 30 minuta!
Bez problema ćete ovu proju napraviti i ako niste iskusni u kuvanju.
NAJBOLJI DORUČAK Mekana proja sa zeljem po bakinom receptu vraća u detinjstvo
Ukoliko želite, umesto zelja možete staviti spanać.
NAJBOLJI DORUČAK Proja sa origanom ima poseban šmek, a prosto se topi u ustima
Proja obogaćena začinom će vam se sigurno dopasti.
DOMAĆICE SU LUDE ZA OVIM RECEPTOM Spojite gibanicu i carsku pitu i dobićete najlepše jelo na svetu
Kombinacija carske pite i gibanice je čisto savršenstvo, a priprema se brzo i lako
CELA SRBIJA TRAŽI OVAJ RECEPT Krofne od dva sastojka gotove za minut
Ako ste u potrazi za jednostavnim, a ukusnim slatkišem koji će obradovati vaše ukućane, evo jednog jednostavnog recepta koji je zaludeo Internet prethodnih dana
PROJA BEZ JAJA GOTOVA ZA 20 MINUTA Ukusnija od one klasične, danima ostaje sveža
Posna proja je vrlo jednostavno i praktično jelo koje uvek možete da spremate kada imate malo vremena.
KOLAČ BEZ BRAŠNA Mekan kao pahulja, sa orahom i grizom
Možete ga preliti čokoladnom glazurom ili samo posuti šećerom u prahu
MIRIŠU NA ZIMU I PRAZNIKE Starinski recept za najukusnije medenjake, mogu trajati i do mesec dana
Pred vama je recept za divne, mirisne i meke medenjake! Odlični su kao sredstvo za evociranje uspomena iz detinjstva, kao slatkiš "za po kući" ili kao jestivi poklon
Komentari (0)