LOVAČKE ŠNICLE Slasni specijalitet po ukusu bez premca, a meso se lepi za prste

Ivana Pavlović

15:00

Sezonski recepti 0

Neodoljive, pravićete stalno.

lovačke šnicle
Shutterstock

Potrebno je:

  • 1 kg svinjskih šnicli
  • 200 g brašna
  • 100 ml ulja
  • 1 crni luk
  • 3 čena belog luka
  • 1 kašika slatke mlevene paprike
  • 1 kocka za supu (goveđa)
  • 500 ml vode

Priprema:
Šnicle po ukusu posolite,pa ih uvaljajte u brašno i pržite sa obe strane da porumene. Izvadite na ubrus. U istoj šerpi propržite iseckane crni i beli luk. U vreloj vodi razmutite kocku za supu pa dodajte u šerpu. Dodajte mlevenu papriku i kašiku brašna, pa promešajte da ne bude grudvica. Vratite šnicle u šerpu i ostavite da se dinstaju pola sata.

 

@moja.trpeza Čija puding: Zdrav i ukusan desert Sastojci: 50g čije 150g ovsenih pahuljica 100ml bademovog mleka 200ml voćnog jogurta 2 banane Priprema: 1. Čiju sipajte u čaše, prelijte mlakom vodom i ostavite da nabubri 10 minuta. 2. Nakon toga, ocedite čiju i pomešajte je sa ovsenim pahuljicama i bademovim mlekom. 3. Iseckajte banane, a zatim složite red banane, red čije sa ovsenim pahuljicama, pa red voćnog jogurta. 4. Ponovite slojeve po želji i ukrasite po svom ukusu. Za nekoliko minuta, uživajte u zdravom pudingu! #trpeza #mojatrpeza #fy #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #viral #viralvideo #viraltiktok #kitchen #recepie #chia #chiapudding ♬ original sound - Moja Trpeza

 

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading