DOMAĆOJ SUPI NEMA RAVNE Sprema se po receptu naših baka, a greje i dušu i telo, najbolji zimski obrok
Servirajte i uživajte...

Domaća pileća supa je jelo za svaki dan, ali je neizostavno i na slavskoj trpezi.
Možda vas zanima:

FRANCUSKI SPECIJALITET RAJ ZA NEPCA Supa od luka za prave gurmane, a aromatična i ukusna
Aromatična i drugačija, pravićete stalno.

SUPA OD SPANAĆA Neodoljiva i aromatična, a krepi organizam u trenu
Aromatično predjelo pomera granice dobrog ukusa, za sve prilike.

SAVRŠEN SASTOJAK ZA SUPU Začin koji imaju mnoge domaćice, a potpuno menja ukus
Potpuno će promeniti ukus, bićete oduševljeni.

SUPA SA GRIZ KNEDLAMA Ako želite da budu mekane ali se ne raspadaju uradite ovo
Domaća supa sa knedlama zagrejaće vas u hladnim, zimskim danima.
Sastojci:
- 400 g pilećeg mesa
- 3 šargarepe
- 1 mala glavica crnog luka
- 1 veći celer
- 1 krompir
- 1 veza peršuna
- 1 kašika mešavine suvih začina
- rezanci
- zrna bibera, po ukusu
- so, po ukusu
- seckani listovi peršuna
Priprema:
Za ovu supu u veći lonac ubacite meso koje ste dobro oprali, kao i isecknu šargarepu, iseckani celer, iseckani koren peršuna, ceo oljušten i opran krompir, i glavicu luka isečenu na pola. Dodajte i biber u zrnu, po ukusu.
Sastojke u loncu prelijte vodom i kuvajte na laganoj vatri, tako da supa vri, sve dok povrće i meso ne budu kuvani. Iz supe izvadite krompir, luk i piletinu, pa ubacite rezance. Dodajte i seckane listove peršuna, začine i so, po ukusu. Ostavite da supa vri do 2-3 minuta i nakon toga skinite sa vatre. Servirajte i uživajte.
Bonus video:

JEDNOSTAVNI RECEPT ZA NAJKREMASTIJI KROMPIR PIRE Uspeće i početnicima u kuhinji
Dodajte kao prilog ćuftama.

PICA SA 4 VRSTE SIRA Priredite užitak vašim čulima, za večeru koja se pamti
Sočna i slasna, sa gotovom podlogom, biće spremna začas.

BRUSKETI SA DIMLJENIM LOSOSOM Italijansko brzo predjelo koje će oduševiti i najizbirljivije
Hrskavi i sočni, pravićete stalno.

TELETINA SA ŠAMPINJONIMA Gurmanski specijalitet koji pomera granice dobrog ukusa, za ručak koji se pamti
Najbolje služite uz kuvani pirinač i sir.

KROASANI SA VANILOM I VOĆEM Mekani kao duša i vazdušasti, a super idu uz kafu
Od navedene količine dobićete 8 kroasana.
Komentari (0)