BOLONJEZE SA POVRĆEM Posni ručak zbog kog će ukućani stajati u redu za još

Ivana Pavlović

14:00

Sezonski recepti 0

Služite toplo.

bolonjeze sa povrćem
Shutterstock

Potrebno je:

  • 1 glavica karfiola
  • 2 šargarepe
  • 150 g belih šampinjona
  • 150 g braon šampinjona
  • 1 crni luk
  • 3 čena belog luka
  • 200 g mlevenih oraha
  •  500 ml paradajz pelata
  •  so
  • biber
  • origano
  • bosiljak
  •  ½ kašičice meda
  •  posni špageti ili neka druga posna testenina

Priprema

U multipraktik stavite karfiol, šargarepu, pečurke, crni i beli luk, pa sve sitno sameljite. Mleveno povrće sipajte na zagrejan tiganj i ostavite da se dinsta dok većina tečnosti ne ispari. Sameljite i orahe, pa ih dodajte ostalom povrću i začinite po ukusu. Nalijte paradajz, dodajte med, pa ostavite da se krčka još 15 minuta. Poslužite uz posnu testeninu.

@moja.trpeza DRAGUJ MEĐU VOĆEM SOČNI NAR Nar je odličan za imunitet, Bogat je antioksidansima, smanjuje upale, poboljšava cirkulaciju i pomaže u regulaciji krvnog pritiska. Takođe podržava zdravlje kože i usporava starenje. #trpeza #mojatrpeza #fy #fyp #viral #viralvideo #fyf #nar #pomegranate ♬ original sound - Moja Trpeza

Možda vas zanima:

Komentari (0)

Loading