LAZANJE IZ TIGANJA POMERAJU GRANICE DOBROG UKUSA Gotove začas, a smažu se u trenu

Ivana Pavlović

13:30

Sezonski recepti 0

Služite toplo uz prilog po želji.

lazanja iz tiganja
Shutterstock

Potrebno je:

  • 250 g sveže testenine za lazanje
  • 600 ml sosa od paradajza
  • 300 g mocarele ili drugog sira
  • 25 g rendanog sira 
  • 1 čen belog luka
  • malo maslinovog ulja
  • malo soli, bosiljka, bibera

Priprema:

U šerpicu sa malo maslinovog ulja dodajte čen belog luka i krčkajte. Onda dodajte svež bosiljak i paradajz sos, i kuvajte oko 15 minuta. Gotov sos skinite sa ringle. Zatim na ringlu stavite tiganj pa u njega sipajte sos, 2 lista testa za lazanje i oba sita. Ređajte sve dok ne potrošite sav materijal. Poklopite i kuvajte 15 minuta.

 

Komentari (0)

Loading