LAZANJE IZ TIGANJA POMERAJU GRANICE DOBROG UKUSA Gotove začas, a smažu se u trenu
Služite toplo uz prilog po želji.
Potrebno je:
- 250 g sveže testenine za lazanje
- 600 ml sosa od paradajza
- 300 g mocarele ili drugog sira
- 25 g rendanog sira
- 1 čen belog luka
- malo maslinovog ulja
- malo soli, bosiljka, bibera
Priprema:
U šerpicu sa malo maslinovog ulja dodajte čen belog luka i krčkajte. Onda dodajte svež bosiljak i paradajz sos, i kuvajte oko 15 minuta. Gotov sos skinite sa ringle. Zatim na ringlu stavite tiganj pa u njega sipajte sos, 2 lista testa za lazanje i oba sita. Ređajte sve dok ne potrošite sav materijal. Poklopite i kuvajte 15 minuta.
BRZINSKI RUČAK ZA MEDALJU Krompir koji se sprema za 10 minuta i svi ga obožavaju
Ovo jelo spaja hrskavi krompir, sočne sastojke i kremastu prelivenu smesu, pa na sto dolazi kao pravo malo domaće „zapečeno čudo“
MASALA, ČAJ SA BOSFORA Ubrzava metabolizam, reguliše težinu i jača imunitet, evo kako se pravi
Neobičan čaj koji je kombinacija začina iz Indije i Egipta i toplog mleka čini čuda za imunitet...
BRZO REŠENJE ZA RUČAK ILI VEČERU Fantastična testanina sa tunjevinom, posno jelo koje svi vole
Odaberite omiljenu vrstu testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je skoro spreman
Čarobni posni specijalitet: Slana pita od bundeve i krompira, kao iz bakine kuhinje
Slanu pitu od bundeve i krompira poslužite kao toplo ili hladno predjelo, ili kao lagani obrok nakon čorbice
Posni đuveč: Ručak koji osvaja na kašiku i sam se kuva!
Tajna našeg ukusa je u spoju sitnog celera i kukuruz šećerca koji zajedno daju jelu neverovatnu slast i punoću
Komentari (0)